Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå
* Kampanjeinfo

Helforsterkede ridebukser til herre

Ridebukser til menn er formet til å passe den mannlige rytter, og kommer i modeller og farger til enhver disiplin. Ridebukser til menn er laget med flat eller plissert front som gir et flott utseende.
Filtrer
Filtrer
Slett alle
Sortering
Merker
Farge
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
Dine filtre:
16 artikler

Herreridebukser har en klassisk stil som passer til en gentleman.

Velg den perfekte passform for menn med et generøst snitt og kvalitetsstoff som følger bevegelsene på hesteryggen. Mange av Horze sine herreridebukser har plissert front for å gi et skreddersydd utseende. Ridebukser til menn kommer med lav eller normal midje som gir en komfortabel passform. Klassiske farger som svart, hvit og beige er tradisjonelle innen de fleste grener, men sesongens farger kan piffe opp garderoben hans. Flapper på baklommene og lange bein gir de veldesignede bukene stil. Herreridebukser kommer i helskinn til dressurryttere, kneskinn og enkel stofforsterkning. Silikontrykk i nye, trendy stiler gir ekstra grep om nødvendig.

Ridebukser til menn er veldesignet med en klassisk, tradisjonell passform.

Silikontrykk og andre detaljer gjør at herreridebuksene fra Horze skiller seg ut i mengden. Ridebuksene er designet til den aktive, mannlige rytter, og fås i klassisk stil og tradisjonelle farger i tillegg til moteriktige varianter slik det forventes av Horze. Herreridebukser skal være solide og komfortable, og disse er et godt valg. Herreridebukser har mange lommer foran og bak for å gi et moteriktig og funksjonelt design.