FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze elastisk dekkengjord

Produkt-ID: 14611

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Horze elastisk dekkengjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze elastisk dekkengjord
kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze elastisk dekkengjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Elastisk gjord med fleece, brukes til dekken.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pålitelig og mykt sal for tepper
1 Likes

Hva er bra - øverst er det 2 myke fleeceputer som mykner trykket på ryggen, og hesten føles komfortabel. Fiksering er utmerket, glir ikke, teppe går ikke frem og tilbake, skal ikke brettes. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe denne spesielle salen fra hele sortimentet, fordi den er justerbar og passer til nesten alle størrelser. Jeg tok på meg begge hestene med lik suksess. Spennen ser primitiv ut, men faktisk sterk og pålitelig vil den ikke åpne seg selv. Materialet er elastisk, men med måte, og strekker seg ikke fra hyppig bruk, så sterkt som det var.

Størrelse: Normal
Dette er et flott utstyr
0 Likes

Denne stroppen er slitesterk, polstret på alle de riktige stedene og er form passende, men ikke for restriktiv. Det er lett å holde hestenes teppe tett rundt den klippede magen og har blitt liggende siden jeg begynte å bruke den. Stor verdi for prisen, og et godt stykke å ha rundt. Vil definitivt kjøpe igjen.

Størrelse: Liten
Super behagelig og en god pris
0 Likes

Denne toppselen av Horze er virkelig flott. Han passer godt og er fantastisk justerbar. På grunn av sin fleece er den veldig behagelig for hesten, og du kan bruke den allsidig. Har fine detaljer og holder noe ute. Og prisen er uslåelig. Bare å bli anbefalt blir virkelig overrasket av hans prestasjoner ..!

Størrelse: Liten
Topp produkt til rettferdig pris
0 Likes

Denne takstroppen er ypperlig til feste av sadeltøyer og hvelv. Takket være fleece er den også behagelig for hesten, og den kan justeres fantastisk. Så et flott produkt til en god pris.

Størrelse: Liten
Har en rundrygget hest?
0 Likes

Jeg gjør! Alle teppene hennes skifter noen centimeter fra midten nesten umiddelbart uansett merke. Jeg la dette på henne over et nytt Horze-ark etter et bad og viste henne til å beite. Arket var på plass en time senere! Det er en godt laget, betydelig omkrets. Inkludert lukket spenne, justeres den fra 127 cm til 188 centimeter (188 cm), un-strukket rundt hest, som om du bruker et målebånd for hest. Horze-logo på toppen. Kom med et hvitt gummi T-lås. Bredden er 7,6 cm. Visningsputene er 5 cm tykke og 16,5 cm lange. Jeg brukte den også til å introdusere en ung hest til en omkrets uten å trenge sadel eller snurre. Det er veldig tøyelig, ikke-truende og lett av / på.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.