Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze elastisk dekkengjord

Produkt-ID: 14611

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Horze elastisk dekkengjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze elastisk dekkengjord
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze elastisk dekkengjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Elastisk gjord med fleece, brukes til dekken.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Utrolig snedig strikkgjord!
4 Likes

Har alltid vert så lei av dekken sim sklir rundt på hesten å har hatt på en helt vanlig strikkgjord mn dekkene har forsatt sklidd rund da også helt til jeg kjøpte denne strikkgjorden med puter på manken så holder dekkenet på plass på ryggen og manken, presser ikke og ingen gnagsår som vanlige strikkgjorder lager på hestens manke. Så jeg ammbefaler alle å kjøpe denne enn en vanlig strikkgjord og har ikke sett noen andre selge denne typen !

Pålitelig og mykt sal for tepper
1 Likes

Hva er bra - øverst er det 2 myke fleeceputer som mykner trykket på ryggen, og hesten føles komfortabel. Fiksering er utmerket, glir ikke, teppe går ikke frem og tilbake, skal ikke brettes. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe denne spesielle salen fra hele sortimentet, fordi den er justerbar og passer til nesten alle størrelser. Jeg tok på meg begge hestene med lik suksess. Spennen ser primitiv ut, men faktisk sterk og pålitelig vil den ikke åpne seg selv. Materialet er elastisk, men med måte, og strekker seg ikke fra hyppig bruk, så sterkt som det var.

Super behagelig for en god pris !!!
0 Likes

Takstroppen er ikke bare for å feste tak, men også flott til å feste Schabracken når du sykler passende! Det forskjellige fargevalget er også stort, og han kan justeres fantastisk. Alt i ett et flott produkt til en god pris!

0 Likes

Jeg bestilte dette for å holde hesten min på plass, og den har fungert bra, og han er komfortabel i det! Du kan heller ikke slå prisen.

Topp produkt til rettferdig pris
0 Likes

Denne takstroppen er ypperlig til feste av sadeltøyer og hvelv. Takket være fleece er den også behagelig for hesten, og den kan justeres fantastisk. Så et flott produkt til en god pris.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.