FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze T-lås feste

Produkt-ID: 24940

kr 29,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze T-lås feste
kr 29,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze T-lås feste
Beskrivelse

Beskrivelse

Bekymre deg ikke for at dekkenet løsner med disse små, praktiske ringene. Enkle ringer som festes på en T-spenne på dekkenet for å bidra med at spennen holder seg lukket, selv når hesten herjer rundt mens den er ute.


Egenskaper:


  • Svarte gummibånd

Teknisk beskrivelse:


Sett med 8.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

gummiringer for dekkstropper
0 Likes

... effektivt forhindre åpning av magestroppene mens du ruller hestene. enkel å installere, trygt stopp. god pris !!

Grunnleggende sett :)
0 Likes

Grunnleggende t-spenne-spennere for varp. Ingen superkule design, men de gjør jobben sin pent. :) Om holdbarhet kan jeg ikke si ennå, nylig introdusert.

God å ha på hånden
0 Likes

Dette er en god ide å ha på hånden når du merker at en av magestroppene fortsetter å komme ut. Kast en av disse små tingene, så skal stroppen forbli sikker. Jeg synes disse er veldig bra for hester som spiller mye ute eller er beryktede ruller. De er en god pris, og det er nok til å gjøre en hel samling tepper. For under tre dollar har du et øye om at teppene dine magestropper holder seg trygge.

Størrelse: Liten
0 Likes

Jeg kjøpte en pakke med disse og la dem på T-låsene til alle teppene mine denne sesongen. Så langt har jeg ikke fått en buksel eller brystet lukkes løs og teppene ser ut til å passe litt mer sikkert, selv når hesten min føler seg veldig leken.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.