Mellomsesong SALG
Hestegodteri

Hestegodteri

Godbiter til hest finnes i et stort utvalg med kjempegode smaker som yndlingshesten din kommer til å elske. Godbiter er et godt hjelpemiddel under trening, eller som belønning.
21 artikler

Kjøp Hestegodteri på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Godbiter til hest er den perfekte belønning for en godt utført jobb.

Tilby en velsmakende godbit til hesten din etter en flott tur, eller som en godbit og belønning for god oppførsel. Ha nydelige hestegodbiter i tack striglekassa for å vise hesten din kjærlighet og takknemlighet. Gulrøtter er en fin og frisk godbit, men den kan mugne eller bli myk. Hestegodbiter er laget av naturlige ingredienser, og vil beholde sin friske smak ved riktig lagring. Velsmakende smaker som eple, gulrot eller melasse gir en spesiell godbit til din firbente venn.

Godbiter til hest kan brukes under trening, og er lette å lagre.

Hestegodbiter er ideele til trening, og kommer i en rekke varianter og størrelser for å kunne brukes som umiddelbar belønning. Belønn god oppførsel med en liten godbit og bruk den som et positivt treningsverktøy. Pass imidlertid på å bruke godbitene i moderate mengder slik at du ikke skjemmer bort hesten din. Godbiter til hest kommer i smaker som eple, gulrot, kanel, mynte og til og med jordbær. Mange av våre godbiter er laget med kun naturlige og organiske ingredienser, slik at du kan være sikker på at hesten din kun får det beste.

Toppkategorier