Hesteleker

Hesteleker

Hesteleker er ideelle når man vil unngå dårlige uvaner i stallen. Velg blant et stort utvalg av underholdning til hesten din, hvis den tilbringer mange timer i stallen eller luftegården.
11 artikler

Kjøp Hesteleker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Hesteleker gir din firbente venn timesvis med underholdning.

Hesteleker er perfekt å ha i stallen for å unngå at hesten kjeder seg. En oppstallet hest kan få dårlige vaner, men ved å holde den opptatt med leker kan du redusere sjansen for at den blir krybbebiter eller vever. Horze har artige leker som kan holde selv den med uregjerlige hesten fornøyd mens den står inne. En ball den kan kaste på er en trygg og enkel måte å underholde hesten, og den får noe å holde på med i stallen eller luftegården slik at den ikke blir rastløs. De myke, gummibelagte ballene er spesialdesignet til hester, og er enkle å fange med tennene uten at de blir ødelagt. Hester kan kaste og sparke ballen i timesvis.

Hesteleker i luftegården hindrer en ensom hest fra å lage problemer.

Når du gir en myk gummiball til en ensom hest, får den øyeblikkelig en lekekamerat og den kan underholde seg selv i luftegården. Hester som står ute aleine kan kjede seg, en enkel leke kan distrahere denne kjedsomheten. Med en godbitleke kan du hindre hesten fra å utvikle dårlige vaner eller ødelegge gjerdet. Denne leken kan fylles med godbiter, eplebiter, gulerøtter og annen snacks som gjør at hesten holder fokus på leken og unngår problemer. Hesten kommer til å sparke og dytte på denne leken rundt i boksen og luftegården for å få godbitene til å falle ut av de små åpningene. Hesten din vil ha det moro i mange timer mens den prøver å få ut en godbit, og får dermed ikke tid til å sparke, skrape eller utvikle andre dårlige vaner når den er aleine.