Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze Prescott hodelag med kryssnesereim

Produkt-ID: 10012

kr 623,20
kr 779,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Prescott hodelag med kryssnesereim
kr 623,20
kr 779,00
Pharma lærbalsam, 450 ml
kr 189,00
Horze Prescott hodelag med kryssnesereim
Beskrivelse

Beskrivelse

Kryssnesereimen på dette hodelaget er perfekt til feltritt eller sprang.


Kryssnesereimen er et perfekt valg til feltritt eller sprang når du har behov for ekstra innflytelse og kontroll. Stroppen festes over nakken med myk polstring, slik at du får kontakt med hestens nakke, og ikke bare den tynne stroppen over nesa. Webtøyler med påfestet gummi for ekstra grep. På den måten sklir de ikke gjennom fingrene dine når det blir vått.


Egenskaper:


  • En polstret plate på midten av nesa for komfort. Ergonomisk formet nakkestykke og matchende pannebånd i lær.
  • Rustfrie stålspenner, hektekrok for bitt og tøylefeste. Inkludert smale, gummibelagte tøyler med diskret farget fôr.

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret. Tørk av de gummibelagte tøylene med en fuktig klut.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk hodelag gjennomgang
7 Likes

Tusen takk for at dette byttet kom tidlig! Perfekt passform, kvaliteten på lær er fantastisk, hodestykket er kuttet tilbake fra ørene og mye polstring. I motsetning til andre hodelag er det ikke en metallring, så den ikke gnir dem, takk for at jeg skal kjøpe en annen og anbefale. Strålende verdi for pengene!

Nydelig kvalitetsbevegelse
4 Likes

Veldig fornøyd med dette hodelaget. Passer perfekt og læret er nydelig og mykt. Hodestykket er kuttet veldig fint og nesebåndremmen sitter tett over hodestykket og gir et skikkelig glatt utseende. Benselet er topp stisjert i svart som gjør at det ser så fint ut. Tømmene er ganske tynne som jeg liker og er myke og fleksible. Kort sagt, dette er en vakker hodelag som jeg hadde forventet å betale betydelig mer for. Jeg kan virkelig ikke finne noen ting å utsette på.

Den beste hodelag til god pris!
4 Likes

Jeg elsker absolutt dette hodet, alt føles og ser mye dyrere ut enn et $ 300-hodelag! Jeg la ut et bilde av Palominoen min nedenfor, og den passer til min 15 1/2 time QH! ser så fantastisk ut, jeg har tørket den ned hver dag og kondisjonert den. ser fortsatt helt ny ut etter 3 ukers konstant bruk :) Sendes om to dager, så det var kjempebra. Takk for lav pris og god kvalitet, Horze!

Veldig fint
2 Likes

Jeg har kun ridd i dette byttet en gang, og det fungerer virkelig !! Den overlevde en bucking ponni og en venn kjørte med den. Den eneste ulempen er at blitsen i seg selv er ganske liten, så hvis du bare vil hodet til utseende og vil holde blitsen løs må du kanskje slå hull, men for hesten min passer den perfekt på det siste hullet (takk gud!) Hvis Jeg ville at jeg sannsynligvis kunne gjøre det til neste hull. Keeperen var vanskelig å bruke til å begynne med, men du kan forvente at det uansett, og jeg brukte en enkel skinnduk, la den ligge i 5 minutter og den var fin og myk !! Jeg elsker det polstrede kronestykket også !!

Veldig fin kvalitet
0 Likes

Beinet er veldig fin kvalitet for prisen. Jeg bestilte politimann til min hoppe. passformen var normal i noen områder og tett i andre. men det passet, av en eller annen grunn registrerte hjernen min sømmen som hvit. Det er ikke hvit lol, men det var min feil. Det er fortsatt et nydelig hodelag!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.