Hodelag til hest, kandar – og trinsehodelag - Horze.no
Et godt antrekk starter med skoene
25% rabatt på Horze ridestøvler
+ Mer ridestøvler til reduserte proser fra toppmerker
Hodelag & Nesereimer

Hodelag & Nesereimer

Hodelag kommer i forskjellige stiler og design til hver dispilin. Velg fra vårt store utvalg av hodelag til dressur, feltritt, sprang og turridning.
173 artikler

Kjøp Hodelag & Nesereimer på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Eksepsjonelt håndverk med flotte sømmer og nøyaktige detaljer gir Horze hodelag en fremragende kvalitet og utførelse.

Vi har hodelag til disipliner innen ridning som sprang, dressur og feltritt i alt fra lyst til mørk premium kvalitetslær. Dressurhodelag med fyldig, myk polstring og elegante, matchende tøyler i tillegg til ergonomisk utformede nakkestykker gir optimal komfort. En tradisjonelt kombinert nesereim eller en kandar med smidige tøyler og flott, svart finish er klassisk, og viser frem en upåklagelig god stil og smak. Elegante sømmer og fine detaljer gjør at jakthodelag skiller seg ut. Myke tøyler og smale nesereimer, pannebånd og sidestykker gir disse hodelagene en elegant stil. Hodelag til feltritt og sprang har en rekke valgmuligheter som kombinert nesereim eller kryssnesereim, og tøyler i web eller gummi. Et solid hodelag med bred nesereim og pannebånd er ideelt til terreng- og turridning. Horze har et stort utvalg av hodelag til alle typer ryttere, alt fra sporadiske turryttere til seriøse og profesjonelle konkurranseryttere.

Hodelagene finnes også til spesialgrener, og har en mengde ulike tilbehør.

Bittløse hodelag er et smart valg til hester som går fint uten bitt. Ponnihodelag finnes i den samme gode kvaliteten som alle andre Horze-hodelag. Syntetiske hodelag er et flott alternativ til trening som er både rimelig og trenger lite vedlikehold sammenlignet med lær. Kvaliteten på materialene og passformen på Horze hodelag kan ikke sammenlignes, og med godt stell kommer det til å vare i flere generasjoner av hester og ryttere.