« Tilbake / Hest / Hodelag & Tøyler / Hodelag & Nesereimer / Hodelag

LeMieux LeMieux Arika dressurhodelag

Fra 1.390,00 kr
RRP: 1.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Brown/Silver
Brown/Silver LeMieux Arika dressurhodelag
Black/Silver LeMieux Arika dressurhodelag
Størrelsestabell
Størrelse A Nakkestykke B Pannebånd C Kombinert nesebånd D Kombinert nesereim med pullback E Kinnestrop F Tøyler
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Tilbake

Selv om hodelagstørrelser vanligvis passer hestestørrelser ifølge størrelsesguiden, varierer hodestørrelser, og man bør teste hodelaget på hesten for å være sikker på at det har en god passform.

Når hodelaget er på, bør det være en håndsbredde mellom hakereimen og hestens underkjeve, to fingres mellomromm mellom nesebåndet og hestens nese, og du bør kunne legge to fingre under pannebåndet. Pannebåndet må ikke være så stramt at det kniper bak hestens ører, heller ikke være så langt at det trekker hodelaget fremover.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Arika dressurhodelag treffer den perfekte balansen mellom stil og funksjon. Laget for stevnebanen. Det anatomisk formede pannebåndet kommer med svarte diamantkrystaller for et ekstra spesielt utseende som vil sette et nydelig preg på dressurantrekket ditt. Nesereimen og det anatomisk formede nakkestykket er fôret for ekstra komfort og hjelp med å fordele trykk jevnt slik at hesten din kan yte sitt beste uten å bli forhindret. Dette flotte dressurhodelaget kommer i klassisk svart med kontrastfargede sølvspenner. Det er laget av mykt og smidig oljet lær, noe som gir det et luksuriøst utseende og følelse.

Teknisk beskrivelse:

100% lær

Vaskeanvisning:

Vaskes med en passende lær-rens. Tørk av med en myk klut og påfør lærbalsam etter behov.

Produkt-ID: 38E3P

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: