Dette må du ha når insektene kommer
Horseware
Horseware

Horseware

Horseware ble grunnlagt i Irland i 1985. I dag er selskapet et internasjonalt selskap med avdelinger i USA, Kina og Kambodsja. Horseware tilbyr en rekke produkter innen hesteutstyr.
327 artikler
Kjøp Horseware Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Historien til Horseware-merket

Helt siden firmaet Horseware ble startet i 1985, har de vært en pioner på dekkenmarkedet med sitt velkjente dekken Rambo Original. I dag har Horseware et svært godt rykte som dekkenprodusent, og er ledende på markedet innen produkter til både hester, hunder og mennesker. Micklem-hodelaget og Ice-Vibe systemet er de siste innovative gjennombruddene for det velrespekterte firmaet.

Horseware Rambo-produktene

Dekkenserien Rambo er de originale produktene til Horseware, og er fortsatt en bestselger. Wug-designet har en halvhøy hals for å unngå trykkpunkter og gnag. Materialene som brukes til Rambo-dekken er de mest holdbare og solide på markedet, med 1000D ballistisk nylon – det samme materialet som militære splintvester opprinnelig ble laget av. Rambo-dekken er robuste og varme med svært gode pusteegenskaper, slik at man unngår overopphetede hester når temperaturen ikke stemmer med årstiden. Rambo Micklem hodelag er utformet til å ligge rundt hestens hode uten å skape trykkpunkter på nakke og nese. Det multifunksjonelle, unike hodelaget har en rekke bruksområder, og kan også brukes som kapsun ved longering eller som et bittløst hodelag. Systemet hodelaget bygger på er veldig komfortabelt for hesten, og er svært justerbart for å sikre riktig tilpassing. På den måten får rytteren får best mulig kontroll. Man finner også en rekke andre produkter i Rambo-serien, som halvpader til salen for korrigering eller ekstra komfort, samt hundeutstyr. Serien kjennetegnes av svært god kvalitet og stil, samtidig som det er funksjonelt.

Horseware Ice-Vibe: det mest avanserte kjølesystemet

Ice-Vibe beleggene er et banebrytende system som bidrar til å restituere trøtte og ømme bein etter anstrengende treninger. Den unike utformingen gjør at beinet pakkes inn i en ispose, og blir deretter forsiktig stimulert av batteridrevet vibrering som forbedrer blodomløpet og restitusjon. Beleggene bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen, og dempe hevelser og betennelser som kan oppstå når musklene overanstrenges og spennes. Ved å bruke Ice-Vibe beleggene før trening kan man også redusere risikoen for skader, ved at blodomløpet øker og sener og muskler varmes opp. Systemet gjør det raskt og enkelt å kjøle ned hestens bein, slik at man ikke trenger å spyle dem med kaldt vann. De finnes også som hasebelegg, for å øke restitusjonen i et område hvor hesten ofte opplever smerter eller ubehag.

Rhino og Amigo-produktene

Rhino og Amigo er to andre kolleksjoner fra Horseware, hvor målet er at alle skal finne en modell, tykkelse og utforming som faller i smak. Blå og svart er fortsatt de mest populære fargene på disse slitesterke dekkenene av høy kvalitet. Mange modeller kommer både som utedekken, stalldekken, fleecedekken, skrittedekken, med hals og linere. Rhino-dekken har samme høye skjæring i halsen som Rambo-dekkenene, og har gjerne ruter eller andre stilige mønstre. I Amigo-serien finner du alt fra en rekke flotte hodelag og grimer til hundedekken og hundesenger. Dekkenene i denne serien har klassisk skjæring i halsen, og kjennetegnes av sterke farger og den gode kvaliteten du forventer fra Horseware. Amigo har også transportbeskyttere, og produktene i denne serien kommer gjerne med attraktive striper, og flere fargekombinasjoner. De stilige grimene og hodelagene i denne serien er av optimal kvalitet, er svært funksjonelle og vil fremheve hestens hode på en optimal måte.

Horseware fører også en del rideklær, og man finner alt fra jakker og vester til ridebukser og andre klær til menn, damer og barn. Hundedekken og hundesenger gjør kolleksjonen komplett, og du kan matche farger og modeller med garderoben til favoritthesten. Den enestående kvaliteten gjør Horseware-produktene helt unike, og de kommer til å tåle påkjenningene fra hesten samtidig som de bevarer sitt gode utseende.