Kjøp Horseware hesteutstyr på nett | horze.no
Et godt antrekk starter med skoene
25% rabatt på Horze ridestøvler
+ Mer ridestøvler til reduserte proser fra toppmerker
null
Horseware

Horseware

182 artikler
Kjøp Horseware Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Helt siden firmaet Horseware of Irland ble startet i 1985, har de vært en pioner på dekkenmarkedet med sitt velkjente dekken Rambo Original. I dag har Horseware et svært godt rykte som dekkenprodusent, og er ledende på markedet innen produkter til både hester, hunder og mennesker. Micklem-hodelaget og Ice-Vibe beleggene er de siste innovative gjennombruddene for det vel-respekterte firmaet.

Dekkenserien Rambo er de originale produktene til Horseware, og er fortsatt en bestselger. Disse dekkenene har høy halsskjæring for å unngå trykkpunkter og gnag. Materialene som brukes til Rambo-dekkenene er de mest holdbare og solide på markedet med 1000D ballistisk nylon – samme materialet som militære våpenvester opprinnelig ble laget av. Rambo-dekken er robuste og varme med svært gode pusteegenskaper, slik at man unngår overopphetede hester når temperaturen ikke stemmer med årstiden. Rambo Micklem hodelag er utformet til å ligge rundt hestens hode uten å skape trykkpunkter på nakke og nese. Det unike hodelaget har en rekke bruksområder, og kan også brukes som kapsun ved longering eller bittløst. Hodelaget er veldig komfortabelt for hesten, og er svært justerbart for å sikre riktig plassering og at rytteren får god kontroll. Man finner også en rekke andre produkter i Rambo-serien, som korreksjonspader til salen, hundesenger, leietau og annet utstyr. Serien kjennetegnes av svært god kvalitet og stil, samtidig som det er funksjonelt.

Ice-Vibe beleggene er et banebrytende system som bidrar til å restituere trøtte og ømme bein etter anstrengende treninger. Den unike utformingen gjør at beinet pakkes inn i en ispose, og blir deretter forsiktig stimulert av batteridrevet vibrering som påvirker blodomløpet og restitusjonen. Beleggene bidrar til å stimulere blodsirkulasjonen, og dempe hevelser og betennelser som kan oppstå når musklene overanstrenges og spennes. Ved å bruke Ice-Vibe beleggene før trening kan man også redusere risikoen for skader, ved at blodomløpet øker og sener og muskler varmes opp. Systemet gjør det raskt og enkelt å kjøle ned hestens bein, slik at man ikke trenger å spyle dem med kaldt vann. De finnes også som hasebelegg, for å øke restitusjonen i et området hvor hesten ofte opplever smerter eller ubehag.

Rhino og Amigo er to andre serier fra Horseware, hvor målet er at alle skal finne en modell, vekt og utforming som faller i smak. Blå og svart er fortsatt de mest populære fargene på disse slitesterke dekkenene av høy kvalitet. Mange modeller kommer både som utedekken, stalldekken, fleecedekken, skrittedekken, hals og innerdekken. Rhino-dekken har samme høye skjæring i halsen som Rambo-dekkenene, og har gjerne ruter eller andre stilige mønstre. I Amigo-serien finner du alt fra en rekke flotte hodelag og grimer til hundeklær og senger. Dekkenene i serien har klassisk skjæring i halsen, og kjennetegnes av sterke farger og den gode kvaliteten du forventer fra Horseware. Amigo har også transportbeskyttere, og produktene i serien er gjerne stripete med flere fargekombinasjoner. De tøffe grimene og hodelagene i denne serien er av optimal kvalitet og er svært funksjonelle.

Horseware fører også en del klær, man finner alt fra jakker og vester til ridebukser og andre klær til menn, damer og barn. Hundesenger og tepper gjør kolleksjonen komplett, og du kan matche farger og modeller med favoritthestens garderobe. Den enestående kvaliteten gjør Horseware-produktene helt unike, og kommer til å tåle påkjenningene fra hesten samtidig som de bevarer sitt gode utseende.