Stassek Equistep Hovolje med børste, 450 ml

179,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.45 l (397,78 kr / l)
( 6 )
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Farge: Mørkegrønn
Mørkegrønn Stassek Equistep Hovolje med børste, 450 ml
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Hovolje med olje fra laurbær, aloe vera og lanolin

Synlig effekt etter bare tre dager!

EquiSTEP beskytter - pleier - regenererer - styrker - oppmuntrer til hovvekst

Innen tre dager etter påføring vil du merke en forskjell! EquiSTEP regenererer og styrker hoven raskt og effektivt. EquiSTEP hovolje opprettholder optimal fuktighet i hoven, tørre høver blir elastiske og solide igjen. Dette gjør EquiSTEP til den ideelle pleie for tørre og sprukne høver, og til de myke og svake høvene. Dagblig bruk av EquiSTEP fremmer behandlingen av hovproblemer som sprekker og ødelagt hovstruktur, forbedrer holdbarheten med sko og forebygger infeksjoner, råte og forråtnelse. Pleien trenger dypt inn i hovbeinet, opp til den hvite linjen og gir effektivt tilskudd av aminosyrer og verdifulle mineraler.

EquiSTEP tetter ikke porene; den tillater hovbeinet å puste naturlig. EquiSTEP hjelper hovbeinet til å suksessfult vedlikeholde dens naturlige barriere mot ytre påvirkning og bakterier. I tillegg oppmuntrer laurbær til hovvekst. Resultatet er en skinnende hov som ikke kleber.

Hest og rytter blir glade - hovslageren blir imponert!

Produkt-ID: 25378

Les Omtaler:

Farge: