Spar 18% på et valgfritt produkt! *
Bruk koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Hovtilskudd

Biotin er nødvendig for hester for å opprettholde vekst av sunne høver, pels, hud og hår. Med en riktig fôrplan kan biotintilskudd bidra til en sunn diett for hesten.

Filtrer
Filtrer
Slett alle
Sortering
Merker
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
Dine filtre:
11 artikler

Biotin til hest er et viktig næringsstoff som forbedrer høvene og mer.

Et biotintilskudd vil gjøre en stor forskjell for hester som sliter med høvene. Næringsstoffene i biotin kan øke hovveksten, noe som er bra for både hobby- og konkurransehester. Det gamle ordtaket Ingen hov - ingen hest stemmer godt, med riktig stell, trimming, skoing og ernæring kan hesten utvikle sterke, sunne høver. Noe hester er utsatt for å få tørre, sprø, sprukne høver, men et biotintilskudd kan motvirke dette. Biotin er et godt valg når man vil øke fuktighetsbalansen og elastisiteten i høvene, og samtidig forbedre pelsen og huden. Biotintilskudd inkluderer også vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer som sikrer at hestens behov blir oppfylt.

Biotintilskudd kan bli anbefalt av din veterinær eller hovslager for å bedre hovkvaliteten.

Å ha sko på en hest med tørre og sprø høver kan være en utfordring. Dersom hovslageren din anbefaler et tilskudd som skal bedre hovkvaliteten, har Horze mange alternativer. Et biotintilskudd kan gi næring til høvene og bedre hestens generelle tilstand. Biotin er viktig for å bedre tilstanden i høver, hud og pels. Vakker pels er en ekstra bonus når du gir hesten din biotintilskudd. De fleste biotintilskudd inneholder også en dose metionin og øker hovveksten og bedrer fuktighetsbalansen. Sink og kobber bidrar til å forbedre opptaket av disse næringsstoffene, og gjør at hestens høver og pels blir bedre.