« Tilbake / Hest / Bitt / Kandarbitt

Sprenger Sprenger HO kandar Sensogan 12mm/ 5 cm sjenkel

Fra 2.421,65 kr
RRP: 2.849,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 20 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 25.06.2023.
Størrelsestabell
A B
Tilbake

Når man måler bittstørrelsen skal man alltid måle lengden fra innsiden av den ene bittringen (eller kinnstykke), til innsiden av ringen på motsatt side. Sørg for at bittet er rett. Bittets tykkelse måles alltid rett innenfor bittringen. Når bittet plasseres i hestens munn skal det være maks. 5 mm luft på hver side av bittet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Denne unike kandaren med et skrått munnstykke og en glatt, avrundet port som er vinklet framover og fordeler trykket jevnt på tungen. Bittet gjør bruk av tungens eksepsjonelle følsomhet, og sørger for presis styring med tøylene. Passer til hester som ikke liker trykk på tungen.Perfekt når du vil introdusere kandaren forsiktig for hesten. Den skrå munndelen oppfordrer til harmoni mellom rytterens hånd og hestens munn, og gir en avslappet og god kontakt til kandaren.Man trenger mindre press fra tøylene ettersom det blir mer direkte på grunn av de korte stengene. Sensitive hender er derfor svært viktig.

Teknisk beskrivelse:

Munndel: Stang.Tykkelse på bittet: 12 mm.Type ring: Kandar.Nedre del: 50 mm.

Produkt-ID: 304410

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: