Kjøp Sprenger HO kandar Sensogan 12mm/ 5 cm sjenkel | horze.no

HO kandar Sensogan 12mm/ 5 cm sjenkel

kr 2.790,00
Pris inkl. MVA
Sprenger HO kandar Sensogan 12mm/ 5 cm sjenkel
Sprenger HO kandar Sensogan 12mm/ 5 cm sjenkel
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger HO kandar Sensogan 12mm/ 5 cm sjenkel
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne unike kandaren med et skrått munnstykke og en glatt, avrundet port som er vinklet framover og fordeler trykket jevnt på tungen. Bittet gjør bruk av tungens eksepsjonelle følsomhet, og sørger for presis styring med tøylene. Passer til hester som ikke liker trykk på tungen.Perfekt når du vil introdusere kandaren forsiktig for hesten. Den skrå munndelen oppfordrer til harmoni mellom rytterens hånd og hestens munn, og gir en avslappet og god kontakt til kandaren.Man trenger mindre press fra tøylene ettersom det blir mer direkte på grunn av de korte stengene. Sensitive hender er derfor svært viktig.


Teknisk beskrivelse:


Munndel: Stang.Tykkelse på bittet: 12 mm.Type ring: Kandar.Nedre del: 50 mm.


Produkt-ID: 304410

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre