« Tilbake / Hest / Bitt / Kandarbitt

Sprenger Sprenger Satinox kandarstang, 14 mm, 5 cm sjenkler

1.749,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Silver
Silver Sprenger Satinox kandarstang, 14 mm, 5 cm sjenkler
Størrelsestabell
A B
Tilbake

Når man måler bittstørrelsen skal man alltid måle lengden fra innsiden av den ene bittringen (eller kinnstykke), til innsiden av ringen på motsatt side. Sørg for at bittet er rett. Bittets tykkelse måles alltid rett innenfor bittringen. Når bittet plasseres i hestens munn skal det være maks. 5 mm luft på hver side av bittet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Sprenger Satinox bitt er anatomiske formede bitt av høy kvalitet, laget av rustfritt stål. Sammenlignet med tidligere tilgjengelige modeller i lavere prisklasse, kjennes de igjen på sin utmerkede bearbeiding og testet materialkvalitet. Munnstykket med matt sateng-overflate ser særlig elegant ut, og gir en behagelig følelse på tungen. Takket være den buede formen gir Satinox mye plass til tungen. De sikrer en jevn fordeling av press, og gir en direkte og nøyaktig effekt. Satinox-serien tilbyr et omfattende utvalg av modeller for alle typer hester, grener og treningsnivåer, og skaper et interessant basissortiment i rimelig og middels prisklasse. Munnstykkene kommer som todelt og tredelt, eller som mullen mouth-trinse. Dressurryttere kan se fram til kandarbitt og bridonger.

Egenskaper:

  • Skrå overganger til sidedelene, lett buet, ingen kontakt med den følsomme ganen
  • Stabilt, jevn trykkfordeling over hele tungens bredde
  • Passer også for å gjøre hesten kjent med kandar
  • Utmerket behandling under produksjon, og testet materialkvalitet

Teknisk beskrivelse:

Tykkelse: 14 mm Sjenkler: 5 cm Rustfritt stål.

Produkt-ID: 341321

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: