FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze kapsun

Produkt-ID: 10537

kr 439,00
(Pris inkl. MVA)
Horze kapsun
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze kapsun
kr 439,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze kapsun
Beskrivelse

Beskrivelse

Kvalitets-cavesson kapsun i nylon med mykt fôret nesebånd. Utstyrt med ringer som passer de fleste longeringsliner og hjelpetøyler.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

passe
1 Likes

Nesejernet tilpasser seg godt til nesen, polstring er tilstrekkelig, og du kan justere cavesson, vel. Glir heller ikke mens du lunger. Jeg bare lurer på hvorfor pannebåndet er polstret og ikke nakkestroppen, her er endelig mer vekt på det. Men ellers kan jeg anbefale ham.

Størrelse: Normal
Fantastisk cavesson - anbefaler!
1 Likes

Jeg har dette som en del av lunging-startsettet, og det er bare utmerket. Den er helt hestesikker, slitesterk og pent designet. Metallarmaturene er ekstremt høy kvalitet, og ringen helt til enden (midten) av nesebåndet svinger uten problemer. Det beste av alt er at det fungerer underverker på hesten min, som jeg for noen uker siden knapt kunne sluppet uten at det ble en enorm kamp. Når hun prøver å boltre seg bakover, stopper det henne i sporene hennes. Det har reddet meg fra å måtte slenge henne med litt i munnen, noe jeg har unngått så langt, og ønsker å beholde det. Prisen er så lav, jeg kan fremdeles knapt tro den. Denne cavesson er den beste verdien av denne typen produkter jeg noen gang har sett.

Størrelse: Normal
super
3 Likes

Jeg kjøpte den til fullblodset mitt, og det passer bra, og det reagerer veldig godt på det (bedre enn uten). Jeg vil fortsatt bestille den i full størrelse og se om den passer til min tunge WB :) anbefales på det sterkeste

Størrelse: Normal
0 Likes

Er en flott ting. kan brukes på mange måter. En god pris og også lengre! : D

Størrelse: Liten
0 Likes

Lett å justere, veldig enkel å bruke. Hest løper og fungerer godt med kappoom på lunge linjen.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.