Spar 18% på en valgfri vare *
Bruk koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo
Kneforsterkede ridebukser til dame

Kneforsterkede ridebukser til dame

Kneforsterkede ridebukser er ofte førstevalget til sprangryttere, og passer fint til det meste av ridning. Med en slik bukse sitter du ikke fast i salen.
20 artikler

Ridebukser med kneskinn gir godt grep og en flott stil.

Ridebukser med kneskinn fra Horze kommer i en rekke farger og modeller for enhver smak. Den nye, trendy silikontrykken på knærne gir ekstra godt grep, slik at du holder deg i salen selv over store hindre. Lærliknende syntetisk grep på noen av modellene gir enkel støtte, og ser flotte ut med kontrastfarger. Prøv en av disse stilige ridebuksene til den daglige ridningen, eller for en ren, klassisk stil på konkurransebanen.

Ridebukser med kneskinn er perfekte til sprang- og hobbyryttere.

Disse klassiske ridebuksene har enkel kneforsterkning enten med silikontrykk eller tradisjonelt syntetisk skinn, for at du enkelt skal få bedre grep i salen. Sprangryttere elsker det store utvalget av modeller og farger på disse allsidige, moteriktige ridebuksene. Du kan velge mellom lav, normal eller høy midje slik at du kan finne din perfekte og mest komfortable passform. Noen av disse flotte ridebuksene har elegante sømmer eller krystaller.

Kjøp Kneforsterkede ridebukser til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Bestill Kneforsterkede ridebukser til dame på horze.no nå!