Spar opp til 15% på alt fra Horze & B Vertigo ridebukser og ridetights!
Spar nå

Kneforsterkede ridebukser til dame

Kneforsterkede ridebukser er ofte førstevalget til sprangryttere, og passer fint til det meste av ridning. Med en slik bukse sitter du ikke fast i salen.

Dine filtre:
34 artikler

Ridebukser med kneskinn gir godt grep og en flott stil.

Ridebukser med kneskinn fra Horze kommer i en rekke farger og modeller for enhver smak. Den nye, trendy silikontrykken på knærne gir ekstra godt grep, slik at du holder deg i salen selv over store hindre. Lærliknende syntetisk grep på noen av modellene gir enkel støtte, og ser flotte ut med kontrastfarger. Prøv en av disse stilige ridebuksene til den daglige ridningen, eller for en ren, klassisk stil på konkurransebanen.

Ridebukser med kneskinn er perfekte til sprang- og hobbyryttere.

Disse klassiske ridebuksene har enkel kneforsterkning enten med silikontrykk eller tradisjonelt syntetisk skinn, for at du enkelt skal få bedre grep i salen. Sprangryttere elsker det store utvalget av modeller og farger på disse allsidige, moteriktige ridebuksene. Du kan velge mellom lav, normal eller høy midje slik at du kan finne din perfekte og mest komfortable passform. Noen av disse flotte ridebuksene har elegante sømmer eller krystaller.