Mellomsesong SALG
Komperdell

Komperdell

15 artikler
Kjøp Komperdell Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Mer sikkerhet i salen med sikkerhetsvester fra Komperdell

Når det kommer til sikkerhetsvester og ryggbeskyttere er det mange ryttere som fortsatt bruker klumpete og ukomfortable beskyttere som forhindrer rytterens bevegelser. Med Komperdell er slike produkter en saga blott. I tillegg til sikkerhetsutstyr for hestesport, produserer denne østerrikske familiebedriften turstaver, skitilbehør og beskyttere for syklister.

Sikkerhetsvester fra Komperdell oppfyller ikke bare de høyeste sikkerhetsstandardene, men er også ekstremt behagelige å ha på seg. Komperdell sine vester tilpasser seg perfekt til kroppen din takket være kroppsvarmen. Vestene består av flere lag og seksjoner, og skaper et spesielt fleksibelt og pustende beskyttelsessystem som ligger tett mot ryggen din og absorberer opptil 85 % av støtet. Komperdell-vesten kan også brukes på nytt selv om du har et fall.

Stilig komfort og sikkerhet med Komperdell sikkerhetsvest

Mange idrettsutøvere liker ikke å bruke beskyttere fordi det betyr et ekstra lag med klær. Komperdell har derfor designet unike vester og gensere med integrerte ryggbeskyttere. Et integrert ryggbelte holder Komperdell Casual-ryggbeskytteren på plass og gir stabilitet. Ryggbeskytterne som er integrert i genserne og vestene vester tjener også sin hensikt som et normalt lag med klær og er derfor knapt merkbare. De ser til og med stilige ut.