Kjøp Kopper til hest på nett til en rimelig penge | horze.no
Sikkerhet først!
30% rabatt på Horze hjelmer & sikkerhetsvester
Kopper til hest

Kopper til hest

Kopper er ideelle til å beskytte hestens sko og hæler mens den trenes eller står ute. Hindrer hesten å tråkke av seg skoene.
73 artikler

Kjøp Kopper til hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Kopper til hester gir perfekt beskyttelse av hæl og hovballer.

Bruk kopper på hestens frambein for å forhindre at den tråkker seg på hovballene under trening eller i luftegården. Det sensitive området nederst på beinet kan få blåmerker eller kutt av skoene på bakbeina på hester med stort overtramp. Kopper er da en fin måte å beskytte hesten mot dette på. Sørg for at skoene sitter på plass og unngå dyre besøk av hovslageren fordi tåa på bakbeinet skrapte borti skoen på frambeinet.

Kopper gir god beskyttelse mot løse sko.

Kopper kommer i en rekke varianter, og passer alle hester. Kopper til hester kommer i myk gummi som du drar på hoven dersom den skal sitte på over tid. Når de ikke har spenner eller fester som kan løsne, unngår du at hesten mister dem i luftegården. Kopper til trening kommer i en rekke farger, og har borrelås slik at de blir enklere å ta av og på. De finnes også med saueskinn rundt koden hvis man får problemer med gnag. Den tradisjonelle koppen er laget av ribbegummi, med eller uten feste. Neoprenkopper er myke, fleksible og holdbare. Du kan også velge kopper med Horze-logo som ikke kan vri seg rundt når hesten beveger seg.