Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze allround kopper

Produkt-ID: 19768

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze allround kopper
Beskrivelse

Beskrivelse

Gode kopper til enhver gren.


En kombinasjon av neopren og falskt lær gjør disse koppene tøffe slik at de takler den påkjenningen de får av å bli brukt hver dag. Passer også bra til hester som har hatt korrigerende skoing. Disse koppene gir en tynn og lett, men god beskyttelse av hoven.


Egenskaper:


 • Holdbar neopren
 • Støtabsorberende
 • Myk rundet kant
 • Lukkes med borrelås
 • Komfortabel
 • Vil ikke gnage
 • Kommer ikke til å sprekke eller krølle seg
 • Trekker ikke til seg vann, svette eller bakterier
 • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


Neopren, dekket av kunstig lær.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

9 Likes

Hylsterene er utmerkede, min hoppe slår med en hov på en hov til blåmerker, nå er dette problemet løst, ganske tykt, veldig behagelig å ha takket være en borrelås, hold veldig stramt på en hov, låsen åpnes ikke.

5 Likes

Støvlene er hurtigtørkende, lette og ekstremt slitesterke. Etter å ha vasket igjen som nytt utseende. I snøen snur de seg av og til, men faller ikke av veien.

Horze Allround stiller
4 Likes

God og holdbar. Vi har vært i bruk i over et halvt år nå og har fortsatt ikke sprukket noe sted. Tørker stenger raskt. Den ytre overflaten er veldig holdbar. Og klistremerkene holder, kommer ikke engang i en anstendig pakke!

3 Likes

Holdbare, komfortable klokker. Borrelås holder godt selv i de mest ekstreme situasjoner (på en racersirkel i regnet, på korset). Beskytt både vispen og hælen perfekt mot støt.

Springglocken
2 Likes

Valken min bærer deg hver dag på paddocken fordi du allerede er veldig stresset, kvaliteten er god, fordi den ikke kan klage, selv hoppeklokkene har en veldig god borrelås som ennå ikke har opplevd så fast.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.