Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

LeMieux Proform Ballistic kopper

Produkt-ID: 313519

kr 450,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux Proform Ballistic kopper
kr 450,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LeMieux Proform Ballistic kopper
Beskrivelse

Beskrivelse

Ergonomisk utformet for å dekke hælene og konturen av hoven med en knapp som gjør at koppen ikke vrir seg. Disse solide koppene er ideelle til sprang og feltritt. Disse koppene har solid ballistisk nylon på utsiden, et materiale som stopper selv de største broddene. Mykt neoprenfôr minimerer gnag, mens sterke, doble borrelåser holder dem trygt på plass.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Første inntrykk utrolig bra
0 Likes

Det første rittet har de overlevd uskadet. La oss se hva fremtiden rommer. Passformen er sannsynligvis designet mer på schllanke-skjøter. For min litt tyngre varmblod måtte jeg falle tilbake på XXL til tross for den lille hovstørrelsen, fordi han har ganske sterke sjakler.

Veldig solid og godt utført
0 Likes

Borrelås av høy kvalitet, veldig solid sett

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.