Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

LeMieux WrapRound kopper i lær

Produkt-ID: 313510

kr 440,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LeMieux WrapRound kopper i lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Smarte kopper i PU-lær som har den unike WrapRound-lukkingen som er justerbar og enkel å kjapp å ta av. Har ny dobbel lås for ekstra sikkerhet. Passer til trening, oppvarmning & reising.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fremragende støvler!
0 Likes

Beste passform på støvler noensinne! Holdbar med dobbel lukking. En "doldis" blant støvler.

Nyoppdaget merke
0 Likes

Kjøpt i Danmark, så langt har klokkene gjort stort inntrykk. Kvalitet er topp. Sterk og stor borrelås som virkelig holder. Skinnet på utsiden etterlater mye å love. Om det vil bringe noe vil vise seg i løpet av de kommende ukene, hvorfra jeg går sterkt ut. I henhold til den nåværende staten definitivt INGEN dårlig kjøp !! Jeg kan bare anbefale.

For liten
0 Likes

Dessverre faller ut et helt antall mindre. Lukkinger gnir ett trinn av gangen og gir av forstyrrende lyder. Materiell og utførelse veldig bra.

veldig pen i hvitt
0 Likes

Klokker som har et vakkert utseende, finishene er pene, flotte riper som ser veldig solide ut. De beveger seg ikke i alle tre hastigheter. Gi et veldig elegant utseende i hvitt. Soliditet å gjøre med tiden.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.