Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Veredus kopper

Produkt-ID: 322485

kr 619,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus kopper
kr 619,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Veredus kopper
Beskrivelse

Beskrivelse

Kopper i neopren.


Gjennomsnittlig vurdering
1.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veredus overreach støvler
1 Likes

Skreddersydd godt. Den tykke neoprenkanten som virket så fin for meg dobler når jeg kjører. Strammere eller løsere gjør ingen forskjell. Er veldig ukomfortabel med hesten og blir derfor etter noen få bruksnavn omdøpt til hestehoppsko. Og de er faktisk for vakre og dyre til det!

Veredus hovklokke
0 Likes

Jeg har mye Veredus-produkt hjemme, men dette, jeg liker ikke det. Utsiden er bra, men borrelåsen er veldig dårlig. Det faller selv i turgåermaskinen, verre på sandjord.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.