« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Korrigeringspad

Horze Horze ProComfort pad

RRP: -21% rabatt
299,00 kr
RRP: 379,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 22 )

Få din påskegave - Spar 15 % fra 800kr og 20 % fra 1200kr

Handle nå

Kopier kode: EASTER
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 07.04.2024.
Farge: Off-White
Off-White Horze ProComfort pad
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Denne paden vil forme seg etter hestens rygg og gi støtte og komfort der det behøves.

Når du trenger ekstra støtte under salen og bedre beskyttelse til hestens ryggrad, trenger du ikke lete lengre enn etter denne støtdempende paden. ProComfort pad er laget av Memory Foam, et plastikkmateriale som former seg sakte til formen av salen og hesten. Dette materialet sikrer at paden ligger godt på plass og fordeler vekten av salen og rytteren jevnt over hestens rygg. Den er dekket med myk, avtagbar teddy fleece for ekstra komfort og enkel rengjøring.

Egenskaper:

  • Memory Foam pad fyller plassen mellom salen og hestens ryggrad
  • Korrigerer balanse og posisjon og gir ekstra støtte der det behøves
  • Avtagbart fleecetrekk med glidelås til rengjøring
  • Paden former seg til salen og hesten
  • Støtdempende
  • Fordeler vekten jevnt over hestens rygg
  • Vil ikke gi etter eller kollapse
  • Trukket med myk teddy fleece
  • Horze logo på toppen
  • 53,5 cm lengde, 30 cm bredde

Teknisk beskrivelse:

Hva er Memory Foam?NASA utviklet Memory foam i 1966 for å forbedre sikkerheten og komforten i putene i luftfartøy. Memory foam er en blanding av polyuretan som øker viskositeten og tettheten. Dette skummet er trykksensitivt og former seg raskt til formen av en kropp, noe som gir komfort og jevn vektfordeling. Produkter med Memory Foam gir komfort, stabilitet, og ortopediske fordeler når det brukes som sete og fordeler trykk.

Vaskeanvisning:

Trekk: Maskinvask, lunkent vann. Ingen blekemidler. Legg flatt og lufttørk. Når nesten tørr, puff opp i tørketrommel i noen minutter, om ønsket. Skum: Vask kun hvis nødvendig. Bruk en vannslange for å fukte skummet, vri om for å fjerne overflødig vann. Stretch paden forsiktig til riktig posisjon. Legg flatt og lufttørk. Ikke bruk vaskemaskin eller tørketrommel.

Produkt-ID: 17625

Les Omtaler:

Farge: