« Tilbake / Merker / Cavalor

Cavalor Cavalor Wholegain, Balancer, 20 kilo

849,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
20 kg (42,45 kr / kg)

Få din påskegave - Spar 15 % fra 800kr og 20 % fra 1200kr

Handle nå

Kopier kode: EASTER
Bruk for 800kr og få 15% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 07.04.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Cavalor Wholegain, Balancer, 20 kilo
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Cavalor WholeGain er en konsentrert fôrblanding med høyt fettinnhold, som gir sportslige hester skinnende pels og trygt øker vekten. Cavalor WholeGain er et balansefôr som gir fett til hestens fôrrasjon, og gir viktig næring til sportshester, inkludert B-vitaminer og mineraler. Ideell for hester som er i dårlig hold eller har problemer med å legge på seg. Cavalor WholeGain har et balansert forhold mellom omega-3 og omega-3 fettsyrer som gir skinnende pels og booster immunsystemet.

Egenskaper:

  • Smakfullt, balanserende fôr for vektøkning og skinnende pels
  • Sørger for trygg vektøkning
  • Inneholder mineraler og vitaminer
  • For hester som trenger det lille ekstra

Teknisk beskrivelse:

Riskli, byggflak, maisflak(1), soyabønner, dampoppvarmet(2) vegetabilsk soyaolje(2), hvetefôrmel, hvetekim, linfrø(3), hvete, ekstrudert melasse av sukkerrør, hveteflak, sikorimasse, vegetabilsk linolje(3). (1) Produsert av genmodifisert mais (2) Produsert av genmodifiserte soyabønner (3) Produsert av genmodifisert lin.

Produkt-ID: 324266

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: