« Tilbake / Hest / Pleieprodukter / Vedlikehold av utstyret / Lærpleie

Stassek Stassek Equifix Salsåpe, 400 ml

199,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.4 l (497,50 kr / l)
( 4 )

Spar nå 12 % EKSTRA eller 17 % EKSTRA i vår nye APP!

Kopier kode: SPRING12
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 20.05.2024.
Farge: OR/B
OR/B Stassek Equifix Salsåpe, 400 ml
One size
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Til glatt, grovt og nubuck lærRengjører til og med tilsmusset lærGjengir smidigheten til læretHvis du en gang har gått i sko pleiet med Equifix Salsåpe, vil du aldri klare deg uten!Equifix Salsåpe er myk og veldig effektiv for dyprensing av skittent lær. Det milde og skånsomme vaskemiddelet er kun basert på biologiske ingredienser. Takket være de dyptrensende egenskapene blir læret mykt og smidig umiddelbart etter vask - men uten å gjøre det posete. Equifix Salsåpe kan brukes på alt lærutstyr. Til og med nye ridestøvler blir fort smidige og kan brukes uten at føttene blir vonde.

Teknisk beskrivelse:

INCI: TALLOW, COCOAMIDE, DIETHANOLAMIDE, PARAFFINUM, GLYCERINE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM BICARBONATE, DIETHANOLGLYCOL, CITRONELLA, SUGAR

Produkt-ID: 25848

Les Omtaler:

Farge: