Kjøp LeMieux hesteutstyr på nett | horze.no
Et godt antrekk starter med skoene
25% rabatt på Horze ridestøvler
+ Mer ridestøvler til reduserte proser fra toppmerker
null
LeMieux

LeMieux

80 artikler
Kjøp LeMieux Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

LeMieux hesteutstyr fra Storbritannia er enestående og stilfullt. LeMieux er det mesterne velger. Det britiske Nations Cup-laget er stolte av å kunne bruke LeMieux-produktene, ryttere over hele verden velger LeMieux for stil og kvalitet.

Serien av lammeskinn i merinoull er terapeutisk, komfortabel og egner seg til sensitiv hud. Salpadene gir støtte med en fargerik stil. LeMieux Pro-Sorb saueskinnspader er den perfekte terapeutiske paden. Kombinasjonen av merinoull og minnekum gir en perfekt balanse som sikrer best mulig passform mellom salen og hesten. Paden fjerner trykkpunkter og behovet for ekstra polstring for å få riktig passform. Salen vil ligge perfekt, og hesten vil bevege seg komfortabelt ettersom paden gjør at salen holder seg i riktig posisjon. Pustende, fukttransporterende stoff og korrigerende passform og design garanterer at paden holder seg på plass samtidig som hesten er komfortabel. Salsår vil være en sagablott med denne ergonomisk riktige paden.

Plain Pad-serien er full av farge og stil. Det er lett å få øye på fargene og den holdbare utformingen av sjabrakene fra LeMieux. Den strømlinjeformede designen er praktisk og klumper seg ikke, og gjør at sjabraken ikke legger press på manken samtidig som den gir lett beskytttelse og god ventilasjon. De ergonomisk utformede firkantede sjabrakene passer godt til dressur, allround og sprang. Klassiske allround voilocker kommer i en mer tradisjonell stil formet etter salen. Lyseblå og aqua, og mer konservativt svart og brun passer til alt utstyr og tilbehør. Høy manke og elastiske D-fester, gjordfester med lukking og dråpeformet beskyttelsesområde gir en proff stil til alle sjabrakene.

LeMieux ProSport inneholder et bredt spekter av produkter som forebygger og beskytter hesten din. Belegg, bandasjer og dekken er laget av førsteklasses materialer, slik at de oppfyller LeMieux høye standard. Kopper i solid gummi kommer i mange farger, og er et must til beskyttelse under sprang eller trening. Man kan få dem med saueskinnskant, i softshell eller ren gummi, alt etter hva du foretrekker. Belegg er laget for å kunne brukes til alt fra trening, i luftegården, sprang, feltritt og belegg med fleecefôr. Fleecebandasjer kommer i alle regnbuens farger, og beskytter beina på en behagelig måte.

Dekken fra LeMieux transporterer fuktighet og kjøler ned for å hindre overoppheting. Det nydelige, vatterte designet gir de myke dekkenene i ull og akryl god ventilasjon når hesten skal kjøles ned etter trening. Du kan også bruke det som et ekstra lag under dekkenet i stallen eller i luftegården når hesten trenger litt ekstra varme.

Ørehetter i grønn, rød og blå passer perfekt sammen med sjabrakene og fleecebandasjene fra LeMieux. Grimer, leietau og lignende passer sammen med bager, stellekasser og børster som du bruker i stallen eller på stevne.

LeMieux produkter gir et elegant preg på salrommet eller rytteren, og symboliserer profesjonalitet og stil. Horze er stolte av å kunne tilby disse enestående produktene som kan mixes og matches med hele Horze sitt utvalg til hest og rytter.