Dette må du ha når insektene kommer
LeMieux
LeMieux

LeMieux

Produktene fra LeMieux er slående vakre og stilige. LeMieux er vinnernes valg: Det britiske nasjonscup-laget er stolte brukere av LeMieux-kolleksjonen, og ryttere verden over velger LeMieux for mer stil og kvalitet.
133 artikler
Kjøp LeMieux Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Sjabraker fra LeMieux

Kolleksjonen av sjabraker fra LeMieux er full av farge og stil. De tøffe, iøynefallende fargene og den robuste konstruksjonen til LeMieux-sjabrakene er enkle å få øye på i hesteverdenen. Strømlinjeformet, klassisk design og stil, uten at det klumper seg. Disse sjabrakene er laget for å fjerne press på manken, samtidig som det gir lett beskyttelse og førsteklasses ventilasjon. Den godt skårede og ergonomisk utformede firkantede sjabraken er ideell for dressur-, allround- og sprang-saler. Klassiske allround voilocker er tilgjengelig i en mer tradisjonell stil. Skinnende blå eller gul, eller hva med de mer konservative svarte og brune som vil matche med alt ditt andre utstyr og tilbehør. Høy manke og elastiske D-ringfester, gjordfester med innvendig låseløkker og signaturformen på området ved gjordfestet: en lett tåreformet utskjæring gir sammen et profesjonelt uttrykk på disse sjabrakene og voilockene.

LeMieux belegg – maksimal beskyttelse til din hest

LeMieux ProSport består av et fullt sett med produkter til å beskytte hesten din. Beleggene, bandasjer og dekken er laget av det samme førsteklasses materialet som resten av LeMieux-kolleksjonen. Kopper i robust gummi med mange ulike fargevalg er en nødvendighet å ha som beskyttelse når du trener sprang eller bakkearbeid. Valg som saueskinnsfôr, mykt skall eller ren gummi gjør at du får akkurat det du ønsker. Belegg består av alt fra trening- og arbeidsbelegg til utebelegg, sprangbelegg, feltrittbelegg og fleecefôrede belegg. Nydelige bandasjer er også tilgjengelig i et bredt fargeutvalg for å beskytte hestens bein komfortabelt.

Saueskinnprodukter fra LeMieux

Saueskinnproduktene med merinoull er terapeutiske, komfortable og passer til sensitiv hud. Samlingen av halvpader gir støtte i nydelig, fargerik stil. LeMieux Pro-Sorb halvpad med saueskinn er den perfekte terapeutiske salpaden. Kombinasjonen av merinoull og memory foam gir den perfekte balansen for å sikre en utmerket passform mellom salen og hesten. Paden fjerner trykkpunkter og nødvendigheten av å tilføre ekstra polstring for å få en god passform. Salen vil passe bra og hesten vil bevege seg mer komfortabelt når denne paden brukes for å holde salen i rett posisjon. Pustende, fukttransporterende stoff og korrekt form og design vil garantere at paden holder seg på plass, samtidig som den holder hesten kjølig og komfortabel. Ømhet etter salen vil være en ting i fortiden med denne ergonomisk korrekte halvpaden.

LeMieux dekken

Dekken fra LeMieux inkluderer fukttransporterende thermo-coolere for å beskytte og isolere, uten å gjøre hesten for varm. Det vatterte designet gir disse myke dekkenene i ull og akryl mye ventilasjon slik at de lett kjøles ned etter arbeid. Legg dette lette dekkenet under et stalldekken eller et utdekken for et ekstra lag med luksuriøs varme.

Mer hesteutstyr fra LeMieux

Fra LeMieux får du et stort utvalg av forskjellig utstyr. Her finner du ørehetter i skinnende oransje og rik rødfarge, til tropisk aqua-blått og grønt som matcher perfekt med sjabrakene og beleggene fra LeMieux. Grimer, leietau og mer som matcher med pussesakene. Her har du god mulighet for å fylle både garderoben og pussekassa med flotte produkter.

LeMieux hesteprodukter er et elegant tilskudd til utstyrsrommet til enhver rytter, og symboliserer profesjonalitet og stil. Horze er stolt over å kunne tilby disse fremragende produktene som du selvsagt kan kombinere med hele resten av Horze-kolleksjonen til både hest og rytter.