Møkking

Møkking

Greip og feiekoster i forskjellige farger og med gode håndtak gjør den daglige møkkingen lettere når man har det rette utstyret fra Horze.
5 artikler

Kjøp Møkking på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Greip og feiekoster er et must når du skal holde stallen ren.

Man må møkke boksene hver dag, så hvorfor ikke gjøre det så enkelt og praktisk som mulig. Redskapene du finner hos Horze gjør denne oppgaven enklere. Greipene er designet til å ta opp flisa, og de har komfortable håndtak. Tennene er laget slik at de tar opp og fjerner møkka, og lar den tørre flisa falle gjennom. Man får kjøpt ekstra håndtak, stenger og plastdel, slik at man kan beholde favorittgreipet sitt og bare bytte den delen som er utslitt. De lette greipene er laget i en lengde som gjør det enkelt å møkke. Håndtakene er ikke så lange at det blir ukomfortabelt å skuffe møkk, men for kort håndtak kan gi smerter i ryggen. Disse spesialdesignede kvalitetsgreipene er komfortable å møkke med uansett hvor mange bokser du skal rengjøre.

Stallkoster gjør det enkelt å feie stallgangen.

Når man skal feie bort sporene av aktivitet i stallen trenger man en solid kost, noe Horze har. Hold gangveier og stallen fri for støv med kostene som er laget til bruk på betong og andre harde overflater. Bytt ut en utslitt kost med en ny med hard bust som gjør det enkelt å feie søle, møkk, høy og støv. Du bør alltid ha med deg en ekstra kost i hengeren slik at du kan holde det rent rundt deg. En mindre kost fungerer godt til dette, slik at du kan feie ut av hengeren eller stevneboksen når du er på tur. Horze har alt du trenger for å holde omgivelsene rene.