Møkking

Møkking

Møkkagreip og stallbutlere er tilgjengelig i flere ulike farger, og med gode håndtak. Gjør det daglige stallarbeidet enkelt med det rette utstyret fra Horze.
7 artikler
Horze erstattende hode til møkkegreip
RRP -10%

Horze

erstattende hode til møkkegreip

179,00 kr
RRP: 199,00 kr
(5)
Horze stallbutler
RRP -27%

Horze

stallbutler

329,00 kr
RRP: 449,00 kr
(1)
Roma Brights Revolutionary greip med håndtak

Roma Brights Revolutionary greip med håndtak

249,00 kr
Horze metallskaft til møkkegreip, økonomisk
RRP -17%

Horze

metallskaft til møkkegreip, økonomisk

149,00 kr
RRP: 179,00 kr
Leveringsklar
Roma Brights stalltjener

Roma

Brights stalltjener

319,00 kr
Roma spade

Roma spade

289,00 kr
Horze greiphode, holdbart kurvgreip
RRP -18%

Horze

greiphode, holdbart kurvgreip

229,00 kr
RRP: 279,00 kr
(10)

Kjøp Møkking på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Møkkagreip er en nødvendighet for å holde stallen ren

Å møkke ut av boksene er et nødvendig, daglig gjøremål, så hvorfor ikke gjøre det så behagelig som mulig? Verktøyet du får hos Horze for å gjøre denne oppgaven er laget for å være komfortabelt. Et møkkagreip er designet for å skille møkk fra flis, slik at du sparer underlaget i boksen. Komfortable håndtak gjør oppgaven enkel og behagelig. Tindene er laget for å plukke opp møkk, mens den tørre flisa faller igjennom. Ekstra håndtak og ekstra hoder gjør at du kan erstatte slitedeler hvis de ødelegges. Greipene er lette og designet i riktig lengde for å gjøre møkkingen enkel. Håndtakene er ikke for lange, men samtidig ikke for korte. Et kort greip vil påføre deg ryggplager, så pass på at du finner en lengde som passer deg. Designet på et ordentlig møkkagreip skal gi god komfort uansett hvor mange bokser du skal møkke.

Gjør stallen ren på null tid med en stallkost

Å rydde opp etter den konstante aktiviteten i enhver stall krever en god kost, og alternativene du finner hos Horze gjør denne oppgaven enkel. Hold ganger og pusseområder fri for rusk ved å bruke en kost designet for harde overflater. Bytt ut en slitt kost med en kost med hard bust, og fei vekk flis, skitt, gjørme, høy og støv. Ha alltid en ekstra kost i hestehengeren for å holde den ren uansett hvor du reiser. En mindre kost passer bra inn i salskapet i hengeren, og hjelper deg med å rense rampen eller gjesteboksen når du er på stevne. Horze har alle verktøyene du trenger for å holde stallomgivelsene rene og pene.