Horze Cyber Week - Spar opp til 50%
Nesereimer

Nesereimer

Nesereimer rammer inn hestens hode, og gir god støtte og kontroll i enhver disiplin. Cavesson nesereimer kommer i flere varianter i lær.
64 artikler

Kjøp Nesereimer på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

En godt tilpasset kapsun over hestens nese gir et mildt press og kontroll.

Nesereimer til ulike disipliner kan være alt fra kapsuner til spesialdesignede nesereimer til trening eller konkurranse. Elegante sømmer eller glatt, klassisk finish på en hevet eller flat nesereim gir hestens hode en flott ramme. Kombinert nesereim oppmuntrer hesten til å holde munnen lukket, og minsker risikoen for at hesten får tungen over bittet. Disse allsidige nesereimene er ideelle til dressur, men brukes også ofte i sprang og feltritt. En lav nesereim fungerer på samme måte som en kombinert nesereim (eller aachen), men består kun av en enkel reim. Den har ikke en ekstra undernesereim slik de kombinerte nesereimene har.

Horze har nesereimer til alle grener og formål.

Mange ryttere foretrekker kryssnesereim til feltritt og sprang. Den gir et mildt, polstret press på midten av nesen, mens nesereimens trykk på kjeve og underleppe gir kontroll og stabilitet. Brede, polstrede nesereimer er ideelle til dressur og kandar. Til jakt brukes gjerne en glatt, flat og bred nesereim. Man kan piffe opp nesereimen med litt pynt og bling, velg mellom alt fra fargerike krystaller til metallnagler. Ønsker du ekstra trygghet når du rir i mørket, er det lurt å sette på et reflekstrekk på nesereimen slik at bilene ser deg. Uansett hvilke behov du har, vil Horze ha den nesereimen du trenger.