Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze lyddempende ørehette

Produkt-ID: 22840

kr 269,00
(Pris inkl. MVA)
Horze lyddempende ørehette
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze lyddempende ørehette
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold distraksjoner på et minimum med denne lyddempende ørehetta.


Den sporty stilen og klassiske utseende på denne ørehetta gir komfort og ventilasjon, uten at lyder fra publikum eller trafikk forstyrrer hesten. Den pustende øredelen er laget av neopren. Denne ørehetta kommer i naturlige farger for å passe godt til hesten din, og har en flott og stilig kant. Pannedelen dekker panneluggen, uten å forstyrre hestens øyer. Dere kan begge ri i ro og fred med denne stilige ørehetta.


Egenskaper:


  • Sterk, holdbar, heklet ørehette
  • Neopren på øredelen for å dempe støy utenfra
  • Pene kanter
  • Nøytrale farger

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes for hånd på 40°C. Skal ikke i tørketrommel. Lufttørkes hengende.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra
5 Likes

Den funka bra og hadde stil. Jeg brukte den på mitt første stevne og hesten min er litt stressa og nysgjerrig, han tok alt heilt med ro han kikka jo litt og sånn men jeg tror ørehetta hadde mye å di vi kom på 2 plass.❤

Beste øre nett!
4 Likes

Jeg elsker absolutt dette øre nettet! Hesten min er veldig nifs og dette har virkelig hjulpet når jeg syklet utendørs. Også den passer veldig fint og er en god kvalitet. Du kan ikke slå prisen! Jeg vil ha mer i andre farger!

Stille øre nett
2 Likes

Ankom som lovet og var som beskrevet, kvalitetsartikkel som gjør som det står

Elsker det
1 Likes

Bruker i omtrent ett år og har holdt det bra. Brukes på flere hester og er aldri et passende problem. Oppholder seg. Lett å ta på. Jeg liker den enkle strikken. Mykere. Også jeg vil elske flere farger. Takk for et flott produkt!

Top!
1 Likes

Ører litt rettferdig for hesten min, hvis ikke veldig fornøyd med snittet, går fargen med alt. Støyreduksjon hjelper hesten min til mindre stress i konkurranse, jeg vil også bruke den til å slå.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.