« Tilbake / Hest / Hestefôr / Tilskudd / Oljer

Trikem Trikem Linfrøolje, 5000 ml

649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
5 l (129,80 kr / l)
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Trikem Linfrøolje, 5000 ml
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Linfrøolje Energi supplement med riktig fordeling av Omega 3 og 6 Ekte svensk kaldpresset linfrøolje som gir langvarig energi og god balanse mellom omega 3 og 6. Linfrøolje har en positiv effekt på ledd, hjerte og hud. Den har også gode kostholds effekter. Tilsetning av antioksidanten vitamin E reduserer risikoen for harskning, noe som ellers skjer lett med fettsyrer. Olje er et godt energisupplement med gode fettstoffer. Den skaper ikke de negative effektene som karbohydrater, i form av rask insulinproduksjon, som igjen gir fedme og høyt blodsukker. Linfrøolje har i motsetning til andre matoljer høyere innhold av omega-3 enn omega-6 (4/1). Høyt inntak av omega-6 reduserer evnen til å fordøye de vaskulære og hjertevennlige omega-3 fettsyrene. Andre animalske oljer har det motsatte forholdet mellom Omega-3 og Omega-6. Soyaolje har 1/7, rapsolje 1/2 og solsikkeolje 1/200. Rapsolje blokkerer også absorpsjon av kobber, noe som kan være viktig for, blant annet Osteochondrose og andre bensykdommer.

Teknisk beskrivelse:

Dosering:Det samlede maksimale inntak av olje bør ikke overskride 75-100 g olje pr. 100 kg hestevekt. Anbefalt daglig dose er 1-2 kopper linfrøolje per dag for hester som yter normalt (ca 500 kg) Blandes med annet fôr.INGREDIENSER:kaldpresset linfrøolje 100%.Linolensyre (omega 3) 60%.Linolsyre (omega 6) 15%.Oljesyre 16%.Mettede fettsyrer tilsatt 9%.Antioksidanter blant annet Vitamin E.

Produkt-ID: 301573

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: