Sólo tienes que ponerte y salir
Overgangsdekken & vinterdekken

Overgangsdekken & vinterdekken

Utedekken er perfekt til hester som har en utendørs livsstil. Utedekken kommer i alt fra tynne regndekken til tykke vinterdekken som beskytter mot vind, snø og ekstrem kulde.
102 artikler

Kjøp Overgangsdekken & vinterdekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Utedekken er nøkkelen til å holde hesten din frisk i vinterens verste vær.

En sunn hest trenger så mye tid utendørs i frisk luft som mulig. Hester er ikke ment for å stå i en stall hele dagen og natten. Mange hesteeiere sliter med å velge mellom å holde hesten varm og la den få nok bevegelse. Når hesten er riktig kledd, kan den nyte tiden utendørs mens du kan slappe av og vite at den er beskyttet mot vær og vind. Med unntak av i farlig ekstremvær, er det å la hesten få gå ute hver dag den beste måten å holde den frisk både fysisk og mentalt. Blir det kaldt, kan du legge på et ekstra vinterdekken for at hesten skal trives med å være ute. Utedekken fra Horze kommer i alt fra lette dekken med tynt fôr til ekstra tykke dekken som tåler kuldegrader og sur vind. Hester beskytter seg naturlig mot været, og med et godt utedekken vil den være ekstra komfortabel. Kvalitetsdekken har sterke sømmer, slitesterkt og vanntett stoff, solide spenner og haleflapp og hals eller nakkebeskyttelse.

Utedekken er perfekt til overgangen fra vinter til vår, når et vinterdekken blir for varmt.

Velg et lett utedekken på kalde morgener om våren eller sene høstdager. Når hesten blir for varm med et vinterdekken, kan den begynne å svette og bli forkjølet. Kjenner hesten seg ukomfortabel, forsvinner den gode effekten av å være ute og den risikerer å bli syk og skadet. Ved å bruke et lett utedekken når temperaturen endrer seg, får hesten et beskyttende lag uten å bruke et tykt vinterdekken. Horze har utedekken i mange tykkelser, både med og uten fleecefôr.