Mellomsesong SALG
Ponni & Shetland

Ponni & Shetland

Ponniutstyr er laget i spesielle størrelser som passer ponnier og miniatyrhester. Vi har et stort utvalg av små størrelser og søte modeller. Dette gir også de minste hestene et godt utvalg på utstyrsfronten.
373 artikler
Kjøp Ponni & Shetland Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Utstyr spesielt for unge ryttere og ponnier

Ponniutstyr og utstyr til de unge rytterne er laget av den samme høye kvaliteten i materialer som resten av den flotte kolleksjonen til Horze. Velg noen flotte sjabraker til ponni eller hodelag til ponni laget særlig til ponnier og shetlandsponnier. Horze har ponnidekken, samt beskyttende belegg til ponnier. Grimer og pussesaker kommer i mindre størrelser som er ideelt for barn og deres ponnivenner. De fleste produktene hos Horze er tilgjengelig i størrelser og stiler som passer de fleste budsjetter. Finn fargene og stilene din unge rytter vil elske.

Ponniryttere trenger rett utstyr

Produkter som gensere, stevneutstyr, ridebukser og ridestøvler til den unge rytteren er laget for å tåle en bruk som er vanlig for barn. Det er alltid godt å ha et par hansker til barn tilgjengelige også. Kolleksjonen til barn og ponni er laget av utstyr som er nøye designet til ponniryttere, med morsomme og moteriktige farger. Ridebukser med ekstra glitter, kule trykk og logoer gjør den stilige kolleksjonen komplett. Få et personlig preg med brodering, og barna vil elske å vise fram sin Horze-stil både i stallen og på skolen.

Toppkategorier