Mellomsesong SALG
Ponnidekken

Ponnidekken

Ponnidekken gir den beste beskyttelsen til din ponni, beskytter mot vær og vind, og bitende insekter. Beskytt ponnien din med stil, med et dekken særlig designet for deres størrelse.
42 artikler

Kjøp Ponnidekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ulike typer ponnidekken

Ponnidekken er nå tilgjengelig i et bredt utvalg med ulike funksjoner og egenskaper. Uansett hva din ponni trenger så vil du finne et ponnidekken som passer både størrelsen og de individuelle behovene.

Før i tiden kunne du velge mellom sommerdekken og vinterdekken til ponnien, men i dag får du både vinterdekken, overgangsdekken, regndekken, stalldekken, utedekken, ridedekken og fluedekken.

I tillegg til tradisjonelle svettedekken til ponnier, som kommer i ulike materialer og farger, får du nå også terapeutiske dekken som holder ponniens rygg varm, eller som stimulerer det ved magnetiske felter. Det er også dekken som holder ulike deler av ponnien ekstra varm, slik som lendedekken.

Det ideelle dekkenet til enhver ponni

Sjekk ut vårt store utvalg av ponnidekken, og velg det perfekte dekkenet for å oppfylle kravene til din firbeinte venn. Vi har også et stort utvalg av hestedekken.

Ikke alle ponnier er like. En sportsponni har helt andre behov enn for eksempel en shetlandsponni, for å nevne et eksempel. Rase, helsetilstand, alder og årstid spiller også inn. En sunn ponni av en hardfør rase trenger vanligvis bare et regndekken for lengre våte perioder.

De fleste ponniraser setter en tett vinterpels, og klarer seg ofte uten dekken. Men ulike forhold kan gjøre at de kan ha behov for dekken. Dersom de står i kaldstall eller om de står på transport, og selvsagt om de barberes. Som regel er en tykkelse på 50 gram tilstrekkelig for et ponnidekken til en ponni som ikke er barbert. Hvis ponnien din er gammel eller syk, bør du konsultere fagfolk eller veterinær for hjelp med å bestemme type og tykkelse på dekken.

I utgangspunktet er ikke et ponnidekken veldig forskjellig fra hestedekken. Det viktigste du må passe på er at ponnidekkenet sitter ordentlig, og ikke sklir. Derfor er det viktig å sjekke størrelsesguiden nøye når du kjøper dekken til ponnien. For å sikre at dekkenet sitter godt både inne og ute bør det ha feste foran, halestropp eller beinsnorer, samt kryssgjorder under magen. Et slitesterkt materiale på utsiden bør være både pustende, vind- og vanntett. Om dekkenet skal ha fleecefôr eller en viss mengde fyll avhenger av ponnien og omstendighetene.

Toppkategorier