-20% på Alt fra Horze *
Bruk koden: MIDWEEK
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Regndekken

Regndekken holder hesten tørr og komfortabel i dårlig vær, dermed kan du la den være ute når det for eksempel duskregner, sludder eller er tåke.

Dine filtre:
102 artikler

Horze regndekken beskytter i fuktig vær, og gir hesten bevegelsesfrihet utendørs.

Hold hesten din glad og frisk når den er ute i fuktig vær, med et regndekken som finnes i en rekke modeller og tykkelser. Med tykt fleecefôr får hesten litt ekstra varme slik at den kan nyte litt frisk luft i all slags vær. Velg et tynnere regndekken om sommeren som holder hesten både tørr og sval. Frisk luft og bevegelse er viktig for at hesten skal holde seg frisk, og den kommer til å nyte tiden på jordet når den har på seg et stilig regndekken fra Horze. Du kan også bruke et regndekken til å holde utstyret tørt mens du venter på stevneplassen. Vanntette dekken er ideelle i allslags vær.

Regndekken til hester sørger for at vannet ikke trekker inn i pelsen, slik at hestene kan være ute i frisk luft året rundt.

Når hesten din er tørr, kan den nyte allslags vær. Horze regndekken gir et perfekt, beskyttende lag. Konstruksjonen i disse regndekkene er av høy kvalitet, og tåler både dårlig vær og lek i luftegården. Dype kiler, solide gjorder, kvalitetsspenner i tillegg til halelapp og hals gir hesten både bevegelsesfrihet og god komfort i disse gode dekkenene.