Regndekken holder hesten din varm og tørr. Besøk Horze.no
Sikkerhet først!
30% rabatt på Horze hjelmer & sikkerhetsvester
Regndekken

Regndekken

Regndekken holder hesten tørr og komfortabel i dårlig vær, dermed kan du la den være ute når det for eksempel duskregner, sludder eller er tåke.
102 artikler

Kjøp Regndekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Horze regndekken beskytter i fuktig vær, og gir hesten bevegelsesfrihet utendørs.

Hold hesten din glad og frisk når den er ute i fuktig vær, med et regndekken som finnes i en rekke modeller og tykkelser. Med tykt fleecefôr får hesten litt ekstra varme slik at den kan nyte litt frisk luft i all slags vær. Velg et tynnere regndekken om sommeren som holder hesten både tørr og sval. Frisk luft og bevegelse er viktig for at hesten skal holde seg frisk, og den kommer til å nyte tiden på jordet når den har på seg et stilig regndekken fra Horze. Du kan også bruke et regndekken til å holde utstyret tørt mens du venter på stevneplassen. Vanntette dekken er ideelle i allslags vær.

Regndekken til hester sørger for at vannet ikke trekker inn i pelsen, slik at hestene kan være ute i frisk luft året rundt.

Når hesten din er tørr, kan den nyte allslags vær. Horze regndekken gir et perfekt, beskyttende lag. Konstruksjonen i disse regndekkene er av høy kvalitet, og tåler både dårlig vær og lek i luftegården. Dype kiler, solide gjorder, kvalitetsspenner i tillegg til halelapp og hals gir hesten både bevegelsesfrihet og god komfort i disse gode dekkenene.