Mellomsesong SALG
Regndekken og vinterdekken til ponni

Regndekken og vinterdekken til ponni

Vårt brede utvalg av utedekken til ponni inneholder alt du trenger for å holde ponnien varm og tørr, med stil. Vi har noe for alle ponnier, alle årstider og enhver smak.
23 artikler

Kjøp Regndekken og vinterdekken til ponni på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Godt beskyttet med utedekken til ponni

Utedekken til ponni er tilgjengelig i et stort utvalg av ulike stiler for å passe alle behov. Om vinteren kan været endre seg raskt, og det kan også behovene til din ponni.

Å beskytte ponnien din med rett type dekken kan, som du kanskje allerede vet, være en utfordring. Mens det kan være veldig kaldt om natten kan vintersolen gi mye varme om dagen. Grunntemperaturen i stallen kan være behagelig, men når ponnien din beiter i vintervinden kan det bli ubehagelig trekk.

Under disse omstendighetene er det viktig å sørge for et utedekken laget av passende materialer og riktig fôr for å holde ponnien din komfortabel. Du bør også vurdere om ponnien din skal bruke utedekken på dagtid, både dag og natt eller bare av og til. 

Du bør også vurdere hvor tykt dekken du ønsker, noe som kan variere fra 0 til 300 gram, eller mer. Varmen på dekkenet avhenger av type fyll og materialet til selve dekkenet.

Velg mellom ulike stiler, farger og tykkelse

Med utedekken til ponni kan du beskytte alle ponnier. Brystlukking, halestropp, kryssgjorder, bogsplitter, enkel lukking og folder – du vil finne alle ulike typer og design i vårt utvalg, samt ulike materialer, fyll og tykkelse.

Toppkategorier