FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Karlslund utedekken

Produkt-ID: 302138

kr 1.099,00
(Pris inkl. MVA)
Karlslund utedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Karlslund utedekken
kr 1.099,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Karlslund utedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Utedekken i holdbart 600D ripstop materiale, med halv lengde på halsen. Det er vanntett og puster, med et fint fleecefôr.Dekkenet har en elastisk halsåpning, splitter på skuldere og buer for beina, for optimal fasong for hesten og god bevegelsesfrihet. Passer godt til bruk utendørs i regnver, og som utedekken.Med dobbel lukking og hurtigkroker på brystet, halelapp, elastiske beinsnorer, justerbare kryssgjorder og halesnor.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Supert dekken, men kort i bogen
0 Likes

Har en stor islandshest på ca 145 cm over manken, og dekkenet passer greit. Super kvalitet med tre gjorder under magen og sikkerhetsløsninger som gjør at det er mulig å komme seg løs hvis dekkenet henger seg fast. Også gode detaljer ellers, med blant annet gummibelagt halereim og strikk i halslinningen. Hvis jeg derimot skal pirke på noe, er bogstykket i korteste laget, slik at nedre del av bogen ikke dekkes av dekkenet. Det er ikke noe stort savn, men en liten ulempe er det jo.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.