Spar opptil 50% på mange produkter
Ride gensere & fleece til barn

Ride gensere & fleece til barn

Ridegensere og fleecejakker til barn er varme og komfortable, med artige design og flotte farger som passer den unge rytteren. Få et ekstra lag varme til barnets rideantrekk med en allsidig ridegenser.
18 artikler

Kjøp Ride gensere & fleece til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridegensere og fleecejakker til all slags vær

Ridegensere og fleecejakker til barn er det perfekte fundament for alle ryttergarderober. Varme nok til å brukes for seg selv om våren og høsten, og kombiner dem med en ridejakke eller ridevest om været blir kaldere. Disse plaggene er laget med barn i tankene, og de gir nødvendig bevegelsesfrihet samtidig som de gir varme.

Velg mellom ridegensere, hettegensere og fleecejakker til barn i festlige farger og design med attraktive trykk og broderinger. Sjekk ut vårt store utvalg av ridegensere og fleecejakker til gutter og jenter nå. 

Merinoull er et god valg for ridegensere ettersom den er varm, men også pustende og fukttransporterende. Imidlertid bør produkter av merinoull kun vaskes på lave temperaturer på et ullprogram. Ridegensere laget av polyester og polypropylen er svært slitesterke, holder formen og transporterer fukt godt. Ridegensere laget av bomull er spesielt egnet for sommeren. De absorberer svette godt, men i motsetning til gensere laget av andre materialer, kan de forbli fuktige. Dette kan være avkjølende om sommeren, men er ubehagelig om vinteren. En ridegenser i fleece er lett, varm, vaskes lett og tørker raskt.