Dette må du ha når insektene kommer
Ride gensere & fleece til dame

Ride gensere & fleece til dame

Ridegensere og fleecejakker er en hjørnestein i alle ridegarderober. Fra en enkel ridegenser som kan brukes som et baselag, til tøffe blikkfang. Du vil finne et stort utvalg av gensere, hettegensere, lette jakker og fleecejakker hos Horze.
137 artikler

Kjøp Ride gensere & fleece til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridegenseren – en kompanjong hele året

Ridegenseren, hettegenseren eller ridejakken i fleece er en trofast følgesvenn for rytteren, hele året igjennom. Enten det er en tykk ridegenser, en praktisk ridejakke i fleece eller en allsidig hettegenser, vil det alltid være nyttig å ha et ekstra lag når du tilbringer tid utendørs. Det store utvalget av klær hos Horze gir både stil og komfort under alle værforhold.

Ridegensere med stilige detaljer

Ridegensere og ridejakker i fleece gir mer enn funksjonalitet. Uavhengig om du bruker dem på hesteryggen eller ellers, så er de en viktig del av antrekket, og bør understreke din individuelle stil.

Se gjennom vårt store utvalg av ridegensere og ridejakker i fleece, som består av flere ulike stiler med moderne detaljer. I tillegg til et bredt utvalg av farger, er det mange attraktive broderinger og logoer fra de mest populære merkene innen hestesport, slik som Pikeur og HV Polo. Velg mellom gensere og fleecejakker med moteriktige trykk, ulike stiler på kragen, hetter i kontrastfarger og ulike ermer. Vårt utvalg inneholder både figurnære og uformelle stiler, for å passe alle kroppstyper. Våre ridejakker i fleece ser flotte ut, men er også veldig praktiske. Praktiske lommer holder verdisakene dine trygge, enten du sitter i salen eller bare tar med hesten på leietur.

Merinoull er et god valg for ridegensere ettersom den er varm, men også pustende og fukttransporterende. Imidlertid bør produkter av merinoull kun vaskes på lave temperaturer på et ullprogram. Ridegensere laget av polyester og polypropylen er svært slitesterke, holder formen og transporterer fukt godt. Ridegensere laget av bomull er spesielt egnet for sommeren. De absorberer svette godt, men i motsetning til gensere laget av andre materialer, kan de forbli fuktige. Dette kan være avkjølende om sommeren, men er ubehagelig om vinteren. En ridegenser i fleece er lett, varm, vaskes lett og tørker raskt.

Toppkategorier