Spar opptil 50% på mange produkter
Ride gensere til dame

Ride gensere til dame

Sjekk ut vårt store utvalg av Horze ridegensere, i mange varianter av populære farger og stiler. Våre ridegensere kommer både med og uten hette, med hel eller halv glidelås, og både i figurnære og mer uformelle stiler. Ridegensere viser din kjærlighet til hester, mens du ser fantastisk ut enten du er i salen, i stallen eller på butikken. Ridegensere i varme stoffer og elegante farger vil se flott ut når du rir på trening med favorittbuksene dine.
41 artikler

Kjøp Ride gensere til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridegensere

Ridegensere i vår omfattende kolleksjon er perfekte ikke bare for ridning, men vil også være et flott tilskudd til stilen din både på og av hesteryggen. Velg mellom en rekke ulike stiler, inkludert gensere med krage, turtleneck eller til og med en asymmetrisk krage eller hette.

Stilige gensere for alle anledninger

Våre sporty ridegensere er perfekte for ridning, men er også flotte til hverdagsbruk. Med paljetter eller glitter, glidelåser i kontrastfarger, praktiske knapper og flotte farger, passer våre ridegensere perfekt til favorittantrekkene dine. Velg mellom forskjellige snitt og design, og ha våre allsidige og praktiske ridegensere i ridegarderoben din.

Tidløs skjønnhet kombinert med bra stil

Strikkede ridegensere er alltid trendy. Stilig strikkemønster og vakre detaljer matcher buksene dine perfekt, og fanger umiddelbart oppmerksomheten til de rundt deg.

Horze sine strikkegensere kommer i forskjellige mønstre og i pustende materialer som egner seg for bruk året rundt.