Ridebukser til barn

Ridebukser til barn

Utforsk vårt utvalg av ridebukser til barn i ulike farger og design. Våre ridebukser er komfortable, stilige og herlige, og gir den unge rytteren perfekt støtte i salen.
32 artikler

Kjøp Ridebukser til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Riktig ridebukse til alle barn

Et godt par med ridebukser til barn sikrer at barnet sitter godt i salen, og fungerer sammen med ridehjelm og ridestøvler som en basis av rideutstyr. Med det riktige paret med ridebukser til barn vil de være godt forberedt for både ridning, stallarbeid og stevner.

Velg riktig ridebukse

Ettersom alle barn er forskjellige kommer Horze med flere ulike ridebukser til barn for å passe ulike behov:

  • Helforsterkede ridebukser gir mye støtte og godt grep i salen.
  • Kneforsterkede ridebukser gir mer bevegelsesfrihet.
  • Vinterridebukser brukes når det er kaldt vær.

Kvalitet og design

Våre ridebukser til barn er tilgjengelig i ulike modeller, og du finner noen som passer alle busjetter. Velg mellom merker av høy kvalitet, slik som Pikeur, Harry’s Horse, Imperial Riding og mange flere. Ridebukser til barn kommer ofte med stilige design i mange flotte farger, og er også tilgjengelig med denim-utseende. 
Utforsk vårt brede utvalg av ridebukser til både jenter og gutter og se selv hva vi har.

Hvis barnet ditt liker å ri og vil gjøre det regelmessig bør du kjøpe dem et par ridebukser. De har ingen ubehagelige sømmer, og tilpasser seg bra til kroppsfasongen. Dette forhindrer gnag og ubehag, noe som kan bli et problem med vanlige bukser.

Du kan velge mellom ridebukser med helforsterket sete i lær, og med kneforsterket sete. De forsterkede setene sikrer bedre grep og stabilitet i salen.

Men du skal ta i betraktning at helforsterkede ridebukser er dyrere enn de med kneforsterking. Et alternativ kan være ridebukser som vokser med barnet. De har et elastisk, justerbart liv, og lengden på buksebeina kan også justeres. De kan rulles opp og festes med borrelås eller knapp.