Dette må du ha når insektene kommer
Ridebukser til barn

Ridebukser til barn

Utforsk vårt utvalg av ridebukser til barn i ulike farger og design. Våre ridebukser er komfortable, stilige og herlige, og gir den unge rytteren perfekt støtte i salen.
51 artikler

Kjøp Ridebukser til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Riktig ridebukse til alle barn

Et godt par med ridebukser til barn sikrer at barnet sitter godt i salen, og fungerer sammen med ridehjelm og ridestøvler som en basis av rideutstyr. Med det riktige paret med ridebukser til barn vil de være godt forberedt for både ridning, stallarbeid og stevner.

Velg riktig ridebukse

Ettersom alle barn er forskjellige kommer Horze med flere ulike ridebukser til barn for å passe ulike behov:

  • Helforsterkede ridebukser gir mye støtte og godt grep i salen.
  • Kneforsterkede ridebukser gir mer bevegelsesfrihet.
  • Vinterridebukser brukes når det er kaldt vær.

Kvalitet og design

Våre ridebukser til barn er tilgjengelig i ulike modeller, og du finner noen som passer alle busjetter. Velg mellom merker av høy kvalitet, slik som Pikeur, Harry’s Horse, Imperial Riding og mange flere. Ridebukser til barn kommer ofte med stilige design i mange flotte farger, og er også tilgjengelig med denim-utseende. 
Utforsk vårt brede utvalg av ridebukser til både jenter og gutter og se selv hva vi har.

Hvis barnet ditt liker å ri, og ønsker å gjøre det regelmessig, kan det være lurt å kjøpe dem et par ridebukser. De har ingen plagsomme sømmer og tilpasser seg godt til kroppens form. Dette forhindrer gnagsår og ubehag, noe som kan være et problem med vanlige bukser.

Du kan velge ridebukser til barn med helforsterket eller kneforsterket sete. Er det forsterket med lær sørger det for bedre grep og stabilitet i salen.

Du kan ta i betraktning at helforsterkede ridebukser er dyrere enn de med kneforsterking. Det finnes også ridebukser til barn som kan vokse med barnet. De har et elastisk, justerbart liv, og lengden på buksebeina kan også justeres. De kan rulles opp og ned, og festes med borrelås eller knapper.

Toppkategorier