Dette må du ha når insektene kommer
Ridebukser til herre

Ridebukser til herre

Ridebukser til herrer er spesielt utviklet for å passe den mannlige rytter, og kommer i en stor variasjon av stiler og farger for å passe alle disipliner. Ridebukser til herrer kommer med flat front eller folder for at de skal være komfortable og se bra ut.
23 artikler

Kjøp Ridebukser til herre på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridebukser til herre i klassisk utforming

Velg de perfekte ridebuksene til herre, med generøst snitt og stoff i høy kvalitet som tilpasser seg bevegelsene dine når du rir. Mange ridebukser til herrer har folder foran slik at de får et skreddersydd utseende. Ridebukser til herrer kommer med lav eller medium midje for den mest komfortable passformen. Klassiske farger slik som svart, hvit og beige passer bra til de fleste disipliner, men sesongens farger kan gi garderoben et løft når du ønsker å skille deg litt ut. Baklommer gir både stil og er funksjonelle. Ridebukser til herrer er tilgjengelig som helforsterkede ridebukser, eller med kneforsterking. Silikongrip på de moderne stilene gir ekstra støtte når det trengs.

Ridebukser til herre i tradisjonell passform

Et sete med silikon og med oppmerksomhet mot detaljer gjør at ridebuksene til herrer fra Horze skiller seg ut i mengden. De kommer i klassiske stiler og tradisjonelle farger, hvor ridebuksene er designet for den aktive rytteren, og gir det flotte utseendet som du kan forvente fra Horze. Våre ridebukser er robuste og komfortable, med mange lommer både foran og bak, slik at du kan oppbevare dine verdisaker, som mobiltelefonen.

Toppkategorier