Dette må du ha når insektene kommer
Ridehansker

Ridehansker

Ridehansker gir beskyttelse og bedre grep på tøylene. Velg ridehansker i en stor variasjon av farger og stiler som passer både stevner, hverdagsridning og stallarbeid, både sommer og vinter.
248 artikler

Kjøp Ridehansker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridehansker til alle anledninger

Ridehansker er en nødvendig del i alle salrom og kommer i flotte farger, stoffer og stiler for å passe alle dine behov, både i stallen og på hesteryggen. Velg sommerhansker for å beskytte hendene og bevare grepet selv på en varm sommerdag. Sommerhansker er lette og ventilerte, slik at de er komfortable samtidig som de beskytter hånden og lar deg ha en god kontakt med tøylene. Vinterhansker har et ekstra varmende lag som både holder hendene varme samtidig som du klarer å holde tøylene riktig og bevare følelsen med hestens munn. Hansker finnes både i lær og syntetisk materiale slik at du kan finne nøyaktig de hanskene du liker best.

Allsidige ridehansker

Stevnehansker ser profesjonelt ut når du er på stevnebanen. Ri med selvtillit når du vet at hendene dine er beskyttet og tøylene vil holde seg trygt der de skal. Bakketrening krever også beskyttelse for å unngå at en longeline eller et leietau skader hendene dine hvis hesten din skulle finne på noe sprell. Bruk alltid hansker for å beskytte hendene dine når du laster hesten på henger. Noen hansker kan ha gummibelagte håndflater som gir ekstra grep. Arbeid i stallen er også mye mer komfortabelt hvis du velger rette hansker, for eksempel når du skal bære vannbøtter eller møkke i kjølig vær.

Toppkategorier