Ridehansker

Ridehansker

Ridehansker beskytter og gir et godt grep på tøylene. Du kan velge blant en rekke varianter og farger til hverdags og stevner.
182 artikler

Kjøp Ridehansker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Hos Horze får du ridehansker til alle årstider, i modeller og materialer som passer alle disipliner.

Ridehansker er en viktig del av utstyret, og du får dem i en rekke artige farger, materialer og utforminger slik at de passer dine behov. Velg tynne hansker om sommeren for beskyttelse av hendene, slik at du bevarer grepet rundt tøylene selv om du svetter. Tynne ridehansker er lett og ventilerte, slik at de er komfortable samtidig som de beskytter hånden og lar deg ha en god kontakt med tøylene. Vinterridehansker har et ekstra, varmende lag som også lar deg holde tøylene riktig og bevare følelsen med hestens munn. Hanskene finnes i både lær og syntetiske materialer – alt etter hva du liker best.

Ridehansker til stevner er tettsittende, har en klassisk stil og gir den siste finishen på stevneplassen.

Lette og allsidige hansker til stevner eller trening gjør at du ser proff ut på hesteryggen. De beskytter hendene dine, og gjør at tøylene holder seg på plass i hånden. Du får dem i en rekke farger og modeller hos Horze. Også grunntrening krever litt beskyttelse, for eksempel under longering hvor man helst vil unngå å brenne hendene dersom hesten skulle løpe ut. Du bør alltid bruke hansker når du laster hesten på hengeren. Lette modeller har ofte gummibelagt håndflate som gir ekstra grep. Arbeidet i stallen vil også gå lettere om du velger rette hansker, for eksempel når du skal bære vannbøtter eller møkke i kjølig vær.