Nye produkter og bestselgere
Ridehansker til barn

Ridehansker til barn

Ridehansker for barn beskytter små hender mot vær og vind, og gir et ekstra sikkert grep på tøylene. Ridehansker til barn kommer i en rekke størrelser som passer alle aldersgrupper.
22 artikler

Kjøp Ridehansker til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridehansker til barn med perfekt størrelse for små hender.

Beskytt små hender med Horze ridehansker til barn. Godt grep og komfortabel passform hindrer tøylene fra å skli. Den unge rytteren klarer å holde i tøylene selv når den utspekulerte ponnien vil spise gress eller finner ut den skal gå hjem. Velg mellom stoff med knotter, syntetisk skinn eller ekte skinn, og finn den rette passformen og følelsen. Det er lurt å ha flere hansker i flere farger og størrelser, slik at det ikke blir et problem at en hanske mangler eller hanskene er for små når ridetimen starter.

Beskytt barnehendene mot kulda med hansker for barn.

Horze har varme vinterhansker som holder små hender varme hele vinteren. Velg mellom vanlige ridehansker eller varmere hansker til stallarbeid. Fingrene holder seg varme og komfortable i stallen selv når det er kaldt ute når man bruker disse funksjonelle og moteriktige hanskene. Kjøp et par til hverdagsbruk som matcher vinterjakken, slik at den unge rytteren kan få med seg litt hest selv når hun ikke sitter i salen.