« Tilbake / Rytter / Rideklær til barn / Ridehansker til barn

Roeckl Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior

449,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Farge: Black
Black Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior
DB/AB Roeck-Grip vinter-ridehansker, junior
Størrelsestabell
Size A-CM
3 8 cm
3.5 9 cm
4 10.5 cm
4.5 11.5 cm
5 13 cm
5.5 14 cm
6 15 cm
Tilbake

Mål rundt den bredeste del av hånden med et målebånd, men ikke ta med tommelen. Størrelsen i tommer tilsvarer hanskestørrelsen. Hvis du er høyrehendt, mål din høyre hånd, eller mål din venstre hånd hvis du er venstrehendt. Vi anbefaler at du runder opp til nærmeste halvtomme.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Originalen i en liten størrelse: ROECK-GRIP JUNIOR WINTER fra ROECKL er den umiskjennelige hansken for barn som elsker å ri - og den er nå også tilgjengelig i mokka. ROECK-GRIP® har gode pusteegenskaper, og er myk og elastisk. Kort sagt: Den tilpasser seg til barnets hender som et ekstra hudlag mens den samtidig sikrer ekstra godt grep. ROECK-GRIP® ble lagt til vintermodellen og smeltet sammen med det varme og myke Micro Bemberg-fôr som er laminert på hele overflaten av det ytre laget. Dette hindrer at to-lagsmaterialet blir vridd, som sikrer utmerket grep og følbarhet for å håndtere tøylene. Hanskeskredderen fra München fokuserte også på prosesskvalitet: Hanskens enkelte komponentene er omhyggelig sydd sammen for hånd. Maksimale sømtoleranser på bare én millimeter er bare et håndfast kvalitetskriterium, da komfort ikke kan fysisk måles. Det er snittet og proporsjoner som gjør hele forskjellen. Det er her at ROECKL drar fordel fra over 175 års erfaring i kunsten å lage hansker. Praktisk: ROECK-GRIP JUNIOR WINTER kan vaskes i maskin på 30 °C. Den karakteristiske festeanordningen med den stiliserte håndlogoen fester hansken pålitelig rundt håndleddet.

Teknisk beskrivelse:

Baksiden av hånden: ROECK-GRIP® laminert med Micro Bemberg.Håndflaten: ROECK-GRIP® laminert med Micro Bemberg.Særpreg: Bånd rundt håndleddet med CARELESS CLOSURE.

Produkt-ID: 31640

Les Omtaler:

Farge: