Rideklær til barn

Rideklær til barn

De yngste rytterne trenger også ordentlig utstyr. Barn og ungdom trenger produkter spesielt utviklet for deres størrelse og behov. Vi har et godt utvalg i passende størrelser for den seriøse unge rytteren.
184 artikler

Kjøp Rideklær til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Riktige rideklær for barn

Det er særlig viktig at barn har rideutstyr som passer deres behov. Dette sikrer at barnet får en god opplevelse, samt holder seg trygg når det holder på med hest.

Våre rideklær til barn er laget av det samme materialet av høy kvalitet, på lik linje som utstyret til de voksne. Til de yngre rytterne har vi valgt å fokusere på god komfort, oppdatert design og praktiske løsninger. Det er derfor våre rideklær til de minste ikke bare ser bra ut, men har god passform og holder lenge.

Rideklær til alle behov

Velg en ridehjelm som holder barnet ditt trygt på hesteryggen, og når han eller hun hjelper til i stallen er det kanskje passende med en stilig caps. Hos oss får du ridebukser og ridetights i mange ulike farger, som du kan bruke sammen med ridestøvler eller ridesko. Ridejakker og ridevester hjelper med å holde varmen, kanskje sammen med et par ridehansker i liten størrelse. Hos oss vil du finne perfekte rideklær til ditt barn.

Vi tilbyr merker av høy kvalitet som passer et hvert budsjett, slik som Muckboots, Komperdell, Samshield, Mountain Horse og mange flere. Det er produkter som passer behovene og smaken til de fleste unge ryttere, uavhengig om barnet ditt er en hobbyrytter, eller profesjonell atlet. 

Vår første prioritet er at barnet ditt føler seg komfortabel i vårt rideutstyr. Ta en titt på vårt brede utvalg nå.