Spar opp til 15% på alt fra Horze & B Vertigo ridebukser og ridetights!
Spar nå

Rideklær til barn

Ponniryttere trenger ordentlig utstyr. Barn og ungdom trenger produkter spesielt utviklet for deres størrelse og behov. Vi har et utvalg av halve størrelser for den seriøse unge rytteren.

Dine filtre:
215 artikler

Barn og unge ryttere trenger spesialutstyr når de skal ri ponnier, Horze har produktene de trenger.

Ponniutstyr og utstyr til barn er laget i de samme materialene som resten av den enestående Horze-kolleksjonen. Du får sjabraker og hodelag som er spesiallaget til ponnier. Horze har ponnistørrelser på dekken. Grimer og stelleutstyr i små størrelser er ideelt for barn og ponnier, de fleste Horze-produktene kommer i størrelser og modeller som passer ethvert budsjett. Finn fargen og modellen ditt barn trenger for å vise frem sin elskede ponni.

Ponniryttere trenger riktig størrelse på utstyret, noe Horze leverer med kvalitet og stil.

Produkter som skjorter, stevneklær, ridebukser og ridestøvler til barn og unge er laget for å passe aktive barn. Et nytt par hansker i barnestørrelse er et godt eksempel. Kids&Ponies kolleksjonen har antrekk beregnet på ponniryttere, og kommer i artige og stilfulle design. Ridebuksene er dekorert med ekstra bling, kule mønster og logoer i denne moteriktige serien. Gi klærne en personlig stil ved å brodere dem, og barnet ditt vil vise frem sin Horze-stil i stallen eller på skolen.