Dette må du ha når insektene kommer
Rideklær til dame

Rideklær til dame

Hos Horze finner du rideklær til dame i en bred variasjon av stiler: funksjonelle og praktiske, stilige og fargerike, klassiske og elegante – valget er ditt.
940 artikler

Kjøp Rideklær til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Rideklær for alle anledninger, disipliner og stiler

Moteriktige stiler og farger finner sin vei inn i hestesporten, så Horze sitt utvalg av rideklær til dame har noe for enhver, og alle anledninger. Uansett hva slags rideklær du er på utkikk etter i dag så har vi noe til deg.

Rideklær – fra topp til tå

Uansett om du bare stikker innom stallen, om du skal på ridetime eller om du forbereder ditt neste stevne trenger du riktige rideklær for anledningen. Stallsko er komfortable og holder deg tørre, selv i dårlig vær. Undertøy til dame er ikke ubehagelig eller gnager under ridetimen. Ridetopper forhindrer ikke bevegelsesfriheten, og ridejakker ødelegger ikke salen, samtidig som de holder deg varm (men ikke for varm!) – alt dette og mer til er en nødvendighet for alle ryttere.

Hos Horze finner du et stort utvalg av rideklær til dame, fra de rimelige alternativene til luksuriøse kolleksjoner. Velg mellom klassiske stiler i dempede, duse farger, eller fargeklare, trendy rideklær. Uansett hvilken disiplin du handler til vil du finne det du leter etter her hos oss.

Vanntette klær, stevneklær og baselag

Som ryttere pleier vi ofte å være utendørs. Ridetøyet vårt hjelper med å holde oss varme om vinteren, kjølige på sommeren og komfortabel gjennom de andre årstidene. Med vårt vanntette ridetøy vil du holde deg tørr selv om det kommer en skikkelig skur mens du er ute på beitet. Og med de rette stevneklærne vil rosettene se enda bedre ut. Spesialisert undertøy og baselag er også viktig, da du vil at alt bør holde seg på plass uten at det forstyrrer den sømløse kontakten mellom våre ridebukser og ridetights og salen. Gjør antrekket komplett med en matchende ridejakker.

Hvis din rideklubb vil imponere med matchende farger vil du finne noe passende i vår kategori med klubbklær. Du kan også skaffe deg en ridefrakk for å holde deg varm og tørr når du er ute på en tur i skogen. Horze sitt store utvalg av tilbud gir deg de rette rideklærne for alle værtyper og alle anledninger.

Toppkategorier