Sjekk leveringstatus for din ordre her
Varm stil for kalde dager
Ridesko til barn

Ridesko til barn

Jodhpurs til barn er laget av kvalitetsmaterialer som gir god holdbarhet. Disse jodhpurs for barn vil holde seg godt selv etter at barnet har vokst ut av dem.
20 artikler

Kjøp Ridesko til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Jodhpursko til barn fra Horze gir unge ryttere et komfortabelt alternativ til ridestøvler.

Sett et par av våre flotte jodhpursko sammen med hvilken som helst ridebukse fra Horze-kolleksjonen, for å gi den unge rytteren et komfortabelt antrekk. Kvalitetsutformingen av våre jodhpursko og stallsko gir stabilitet og støtte, med fleksibelt lær eller syntetiske materialer. Barna elsker våre populære jodhpursko sine sikre egenskaper, og foreldre setter pris på å vite at de små føttene er beskyttet mot de store høvene.

Jodhpursko til barn ser fantastiske ut når de settes sammen med Horze ridebukser og leggchaps.

Kjøp stilige jodhpursko fra Horze-kolleksjonen til barnet ditt. Velg mellom pull-on eller lisser, alt etter hva man foretrekker. Ruglete og slitesterke såler øker sikkerheten i stallen og salen. Alternativer som stallsko med snøring jodhpursko med glidelås eller pull-on sko gir mye å velge mellom selv for den kresne, unge rytter. Finn stilen som passer din smak og lommebok hos Horze.

Ridesko er et hverdagslig og rimelig alternativ til ridestøvler. Når de brukes med leggchaps er de akkurat like effektive som vanlige ridestøvler.

Ridesko kommer med både lisser, glidelås og i versjoner som bare trekkes på, ofte med elastiske paneler. Selvsagt finner du også ridesko som er vanntette og fôrede, slik at du holder deg varm og tørr om vinteren.

Ridesko er både praktiske og allsidige. Bruk dem på dine dressurtimer, når du er rundt i stallen eller ute på jordet. Du vil være mye mer komfortabel i ridesko, enn i høye ridestøvler.

Ridesko er hverdagslige og rimelige alternativer til vanlige ridestøvler. De vil kunne brukes om vinteren så lenge følgende egenskaper oppfylles:

Skoene bør komme med et varmt fôr, laget av naturlig eller kunstig saueskinn, fleece o.l. Dette vil hjelpe med å holde føttene varme, både i salen og i stallen. En vannavvisende, eller vanntett overflate er også viktig for å holde føttene varme om vinteren. Tykke såler er også en god egenskap for å holde kulden borte, og kjøp dem gjerne litt romslige slik at du får plass til en ekstra tykk sokk oppi skoen. Så lenge de har dette vil rideskoene dine kunne brukes, også om vinteren.