Mellomsesong SALG
Ridesko til barn

Ridesko til barn

Ridesko til barn er designet for den unge rytteren og gir både stil, kvalitet og holdbarhet. Allsidige jodhpurs kan brukes både i stallen, eller med leggchaps når du rir.
24 artikler

Kjøp Ridesko til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridesko til barn i mange ulike materialer

Bruk våre ridesko til barn (også kalt jodhpurs) med alle typer ridebukser i Horze-kolleksjonen, slik at ditt barn får en god og komfortabel rideopplevelse. Kvalitetskonstruksjonen på våre ridesko og stallsko gir stabilitet og støtte. Velg mellom fleksibelt lær eller syntetiske materialer. Barna vil være trygge med sikkerhetsfunksjonene på våre populære ridesko, og foreldrene setter pris på å vite at de små beina er beskyttet mot de store høvene.

Ser flott ut med ridebukser og leggchaps

I Horze sitt utvalg vil du finne ridesko til både jenter og gutter. Velg mellom sko du drar på foten, eller de med lisser, alt etter hva ditt barn foretrekker. Ruglete, slitesterke såler øker sikkerheten både i stallen og i salen. I utvalget hos Horze finner du den rette stilen til din unge rytter, som samtidig det vil passe ditt budsjett.

Ridesko er et hverdagslig og rimelig alternativ til ridestøvler. Når de brukes med leggchaps er de akkurat like effektive som vanlige ridestøvler.

Ridesko kommer med både lisser, glidelås og i versjoner som bare trekkes på, ofte med elastiske paneler. Selvsagt finner du også ridesko som er vanntette og fôrede, slik at du holder deg varm og tørr om vinteren.

Ridesko er både praktiske og allsidige. Bruk dem på dine dressurtimer, når du er rundt i stallen eller ute på jordet. Du vil være mye mer komfortabel i ridesko, enn i høye ridestøvler.

Ridesko er hverdagslige og rimelige alternativer til vanlige ridestøvler. De vil kunne brukes om vinteren så lenge følgende egenskaper oppfylles:

Skoene bør komme med et varmt fôr, laget av naturlig eller kunstig saueskinn, fleece o.l. Dette vil hjelpe med å holde føttene varme, både i salen og i stallen. En vannavvisende, eller vanntett overflate er også viktig for å holde føttene varme om vinteren. Tykke såler er også en god egenskap for å holde kulden borte, og kjøp dem gjerne litt romslige slik at du får plass til en ekstra tykk sokk oppi skoen. Så lenge de har dette vil rideskoene dine kunne brukes, også om vinteren.

Toppkategorier