Spar opp til 15% på alt fra Horze & B Vertigo ridebukser og ridetights!
Spar nå

Ridestøvler

Ridestøvler er en engelsk tradisjon. Støvlene finnes i lær, gummi eller syntetiske kombinasjoner for å oppfylle enhver smak.

Dine filtre:
52 artikler

Ridestøvler fra Horze kommer i en rekke flotte modeller.

Et nydelig par ridestøvler med lisser passer godt inn i enhver rytters salrom. Bruk disse tradisjonelle, klassiske ridestøvlene til stevner eller trening når du vil føle deg trygg og stabil i salen. Horze ridestøvler kommer med ferdigknyttede lisser og glidelås bak, slik at passformen blir perfekt og utseende upåklagelig. Dersom det er ridestøvler til dressur du trenger, har vi enkle og elegante støvler med glidelås bak til dette formålet også. Disse enkle, klassiske støvlene foretrekkes av mange til dressur eller jakt. Ridestøvler er laget av myk lær, syntetisk lær eller gummi. Velg den rette støvelen for din smak og lommebok.

Ridestøvler gir en tradisjonell stil og er svært komfortable.

Ridestøvler skal passe godt, og så høye at de rekker opp til baksiden av kneet. Når rytteren sitter i salen gir ridestøvelen god komfort, godt grep om magen til hesten og de beskytter mot stigbøylereimene. Riktig tilpassede ridestøvler gir en tradisjonell stil, samtidig som de er funksjonelle og stabile. Finn ditt perfekte par med ridestøvler i vår store Horze-kolleksjon.