Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen
-40%

Horze klassisk vattert vest til damer

Produkt-ID: 33211

kr 203,40
kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze klassisk vattert vest til damer
kr 203,40
kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze klassisk vattert vest til damer
kr 203,40
kr 339,00
Horze Evelyn pustende hansker til dame
kr 249,00
Horze klassisk vattert vest til damer
Beskrivelse

Beskrivelse

Enten du skal ri eller trenger et ekstra lag på bytur, prøv denne enkle, klassiske vatterte vesten.


En enkel, hverdagslig vest med nydelig diamantvattert mønster som er en hit for enhver rytter. Denne pustende, vannavvisende, vindtette vesten er praktisk og rimelig, med god passform og klassisk stil. To-veis glidelås foran og justering i ryggen med doble trykknapper gjør denne vesten enkel å ha på og tilpasses.


Egenskaper:


  • Uformell vattert ridevest til dame
  • Vattert diamantmønster
  • Justerbar midje og rygg med trykknapper
  • Pustende
  • Vannavstøtende og vindtett
  • 2-veis glidelås
  • To frontlommer
  • Lett vattering

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes separat på 30° C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

ELSKER denne vesten!
2 Likes

Vi kjøpte 6 av disse vester til dressurklubbens leder, og overraskende elsker vi ALLE passformen, kvaliteten og varmen til denne bedragerende tynne og superslanke ridning eller dressy vesten. damer har det på låven, eller på jobb. det er ikke robust eller tykk på noen måte - noe som overrasket meg, men superslank, varm, hendig med lommer, og et perfekt ikke-klumpete lag over en genser for å sykle i kalde våte trekkrike vinterfjøs, i Canada. vi elsker det!

Flott vest på prispunkt!
1 Likes

Jeg fikk denne vesten i gave, og jeg elsker den! Det er veldig behagelig mens du fortsatt holder meg varm. Den har et elegant, elegant utseende og er generelt bra å ha på skolegang og like rundt låven!

Frk
1 Likes

Veldig bra vest. helt fint i tykkelse. Lett å sykle i. Den ender også litt lenger nede og ikke akkurat i midjen. En av de beste vestlige jeg har kjøpt. Cannon !!

Bruker og glatt ridevest
1 Likes

Er veldig fornøyd med vesten. Den er bare tynn og ikke for tykk å sykle i. Perfekt med bare en langermet funksjonell skjorte (når du sykler i ridehus) nå om vinteren. Sitter bra - er litt vridd i midjen. Går ned til hoften omtrent. Jeg er 174 cm høy, men størrelse 38 satt perfekt. Et godt kjøp til en veldig god pris!

Flotte Horze Vest
1 Likes

I garderoben min dukket denne klassiske vatterte vesten fra Horze opp tidlig på høsten. En funksjonell og høykvalitets liten ting som jeg har lett etter i vanlige butikker i lang tid! Den passet perfekt i størrelse - hvis jeg tar på meg en tykk genser på toppen, løsner jeg knappene og vesten trykker ikke i midjen. Linjene er av høy kvalitet, lommer, selv om de ikke er dype, men telefonen og annen nødvendig bagatell er stille plassert i dem. Begge lommene er festet med glidelås, så det å miste innholdet mens du rir er ganske enkelt urealistisk. Takk for et så godt utvalg og for rask levering - også!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.