Mellomsesong SALG
Roeckl
Roeckl

Roeckl

76 artikler
Kjøp Roeckl Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Roeckl – merket som har alle typer sportshansker

"Å være innovativ av tradisjon. Ta vare på det som er utprøvd. Forbedre det som er bra!"

Dette er mottoet Roeckl har stått for i seks generasjoner. Ridehansker fra Roeckl passer som et ekstra lag med hud. Dette globale selskapet er familieeid og er stolt av kvalitet, utførelse og holdbarhet - som en sann markedsleder. Roeckl har mange patenter for de mest komfortable, vellagde og lette, men likevel beskyttende hanskene på markedet. Fra ski og sykling til ridning, Roeckl-hansker er førstevalget for ryttere og sportsentusiaster.

Roeckl har eksistert i Tyskland i over 170 år. Jakob Roeckl var en lærskreddermester og grunnla dette selskapet i 1844. Han oppdaget en prosess for garving av skinn for å gjøre det mykere, og dermed ble det ideelt å bruke til hansker. Etter mange vellykkede år med å produsere sportshansker for ski og sykling, ble ridehansker introdusert i 1978. I 1973 patenterte Roeckl et snitt og en stil for å spare materiale ved fingersømmene, og ga verden hansker med komfort og slitestyrke uten å være klumpete. I 2000 overtok sjette generasjon, Stefan Roeckl, det som nå er Roeckl Sports i mer enn 60 land, og Roeckl har jevnt holdt seg et hestehode foran konkurrentene innen førsteklasses hansker.

Roeckl ridehansker

Ridehansker fra Roeckl får du i dusinvis av stiler som passer enhver rytter. Den innovative Coldblack-systemteknologien lar deg bruke mørke farger uten at den absorberer sollys og varme som vanligvis forbindes med svarte hansker. Som et resultat forblir hendene dine kjølige og tørre, slik at du alltid vil ha et fast grep om tøylene, uten at de de glir gjennom hendene. Dette unike, patenterte materialet holder deg komfortabel og føles som et ekstra lag med hud, uansett hvilken temperatur du er ute og rir i.

Roeckls fargerike alternativer tilbyr akkurat det rette utseendet for trening eller stevne. Justerbare stropper på håndbaken sikrer perfekt passform og optimal komfort. Det finnes et utvalg av lær, mikrofleece og mange ventilerte stoffer med mye stretch og fleksibilitet. Materialer fra Primaloft og Polartec vil holde deg varm når du er ute og rir i kaldt vær, samtidig som du får med funksjonene du forventer av en tradisjonell ridehanske.

Håndflaten og fingergrepet til Roeckl-hansker er designet for rytteren og en god plassering av tøylene. Dette gjør de spesielt designet for sporten. Roeckl-designere forstår at hansker for ski, sykling og ridning alle krever forskjellige og unike håndposisjoner og grep, og disse hanskene er laget spesifikt med tanke på hver sport. I motsetning til andre produsenter, forstår Roeckl også at unge ryttere trenger hansker laget spesielt for små hender. I stedet for å selge små hansker, er barnehanskene til Roeckl unikt laget for barnehender, og gir dem samme komfortnivå som de nøye utformede voksenstørrelsene.

Enten du leter etter den vanntette ridehansken til hverdagsbruk, varme fleecehansker for vinteren eller spesielle, stilige hansker for stevner, har Roeckl Sports de perfekte hanskene til deg.