Horze Black Friday - Spar opp til 70%
HORZE-BFWE10*
Roeckl

Roeckl

72 artikler
Kjøp Roeckl Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

"Tradisjon for å være innovative. Bevare det som er testet ut. Forbedre det som er bra!" Dette er Roeckl sitt motto, som har stått sterkt i seks generasjoner. Roeck ridehansker sitter på hånden som et ekstra lag med hud. Dette globale firmaet er familieeid, og setter sin stolthet i kvalitet, utførelse og beholde sin posisjon som leder på markedet. Roeckl har mange patenter som gjør at de kan lage de mest komfortable, velproduserte, lette men fortsatt beskyttende hanskene som selges. Roeckl lager hansker til alt fra ski og sykling til ridning, og brukes av idrettsutøvere og sportentusiaster over hele verden.

Tyskproduserte Roeckl har eksistert i mer enn 170 år. Jakob Roeckl var en mester som skinnskredder, og startet firmaet sitt i 1844. Han oppdaget en metode på å farge skinnet, som gjorde det mykere og ideelt som hansker. Etter mange suksessrike år som produsent av hansker til idretter som ski og skyting, begynte de å lage ridehansker i 1978. I 1973 tok Roeckl patent på et snitt og stil som reduserer stoffet rundt sømmene på fingrene, og fikk en hanske som er mindre klumpete og mer komfortabel. I 2000 tok Stefan Roeckl over ledelsen som sjette generasjon, og har brakt Roeckl Sports ut til over 60 land og bevart deres posisjon som markedsledene for førsteklasses hansker.

Roeckl ridehansker fra Horze kommer i mange varianter for å oppfylle enhver rytters behov. Den innovative teknologien til Coldblack-systemet gjør at du kan bruke mørke farger uten å absorbere sol og varme som ofte assosieres med mørke hansker. Dermed holder hendene seg kjølige, og man unngår å svette. Dermed bevarer man et bedre grep på tøylene, og de sklir ikke ut av hendene dine fordi du har blitt klam i håndflaten. Dette unike patenterte materialet holder deg komfortabel, og gjør at det føles som et ekstra hudlag mens du rir i alle temperaturer.

De fargerike alternativene fra Roeckl gjør at man kan ha akkurat den stilen man ønsker på både trening og stevner. De justerbare stroppene og lukkingen gir en perfekt passform og optimal komfort. Man kan velge mellom lær, mikrofleece og mange ventilerte stoffer med god stretch og fleksibilitet. Primaloft og Polartec er materialer som holder deg varm når du rir i kaldt vær, med de funksjonene du forventer av en tradisjonell ridehanske. Håndflaten og fingergrepet til hansker fra Roeckl er designet med tanke på ryttere og plasseringen av tøylene, og er spesielt utviklet for sporten. Roeckls designere forstår at hansker til ski, sykling og ridning alle krever ulike og unike håndposisjoner og grep. Hanskene er derfor laget med hver enkelt idrett i tankene. I motsetning til andre produsenter, forstår Roeckl at også unge ryttere trenger hansker som er spesiallaget for små hender. I stedet for å selge små hansker, er Roeckls barnehansker laget unikt for hendene til små barn, slik at de kan føle det samme komfortnivå som de nøye utviklede hanskene i voksenstørrelse.

Enten du er ute etter vanntette hverdagshansker, varme hansker i fleece eller et spesielt elegant par til stevner, har Roeckl Sports hansker du kommer til å forelske deg i og bære med stolthet.