Trikem Dog Trikem Saline, 200 ml

59,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.20 l (295,00 kr / l)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

0,9% fysiologisk natriumklorid TRIKEM Saline - er en 0,9% fysiologisk saltoppløsning egnet for rengjøring av øynene, sår og hudlesjoner. Spylervæske i form av saltvann brukes til å spyle vekk løs skitt fra f.eks sår eller hudsykdommer. TRIKEM Saline kommer i en plastflaske med kork tips. Trykk på flasken for å få en sterk retnings bjelke med god spyling. Må unngå smertefull vasking åpne sår Lett trykk på flasken gir også god presisjon når du skyller øynene. UsageCut forseglingen på toppen av kork tips. Ved sår rengjøring - juster tuten på såret eller skaden og klem kraftig på flasken for å få høy spiralkraft. Rengjøring av øyet - klem forsiktig på flasken og være forsiktig for ikke å skade tuten øyet. Tett med hetten etter bruk. Kan lagres og brukes selv etter at forseglingen er fastklemt .


Egenskaper:


  • Natriumklorid
  • Ultra-filtrert vann 0,9%

Bruksanvisning:


Bruksanvisning: Kutt forseglingen på toppen av korken. Ved sårrengjøring - juster tuten etter såret eller skaden og klem kraftig på flasken for å få en sterk spiralkraft. Øyerens - klem forsiktig på flasken og vær forsiktig så du ikke skader tuten. Lukk igjen med korken etter bruk. Kan lagres og brukes også etter at forseglingen er brutt.


Produkt-ID: 25009

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: